ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Χάντερσφιλντ - Νότιγχαμ: Ο τελικός των τελικών στο Γουέμπλεϊ για την άνοδο της Φόρεστ στην Premier μετά από 23 χρόνια

Οι παίκτες της Νότιγχαμ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Χάντερσφιλντ στο FA Cup
Οι παίκτες της Νότιγχαμ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Χάντερσφιλντ στο FA Cup © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα διεκδικήσει το απόγευμα της Κυριακής (29/5) στο Γουέμπλεϊ κόντρα Χάντερσφιλντ (18:30, Novasports Prime και Live από το SPORT24) την επιστροφή της στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια.

Το απόγευμα της Κυριακής (29/5) το Γουέμπλεϊ θα φιλοξενήσει τη μεγάλη μάχη μεταξύ της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Χάντερσφιλντ, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την άνοδό τους στην Premier League.

Οι κόκκινοι εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό των playoffs μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό, στον οποίο πήρε τη νίκη στα πέναλτι με 3-2 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σε συνδυασμό με τη νίκη 2-1 στον πρώτο παιχνίδι.

Από την άλλη, η αντίπαλος της Φόρεστ, Χάντερσφιλντ, απέκλεισε τη Λούτον, με το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών να λήγει ισόπαλο 1-1 και στο δεύτερο να παίρνει τη νίκη και κατ' επέκταση το εισιτήριο για τον τελικό με 1-0.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στις 18:30 (Novasports Prime και Live από το SPORT24) σε μία μάχη που η Νότιγχαμ θα διεκδικήσει την επιστροφή της στην Premier League 23 χρόνια από την τελευταία παρουσία τους.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας, τα εισιτήρια για τον τελικό έχουν εξαντληθεί από την Παρασκευή (27/5).

Τα αποτελέσματα των πρώτων ημιτελικών στα playoffs ανόδου

Τα αποτελέσματα των δεύτερων ημιτελικών στα playoffs ανόδου

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ