ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωσε στόπερ από Μάλι και Σουηδία

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωσε στόπερ από Μάλι και Σουηδία

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς και ο στόπερ από το Μάλι, Μόλα Βαγκ, υπέγραψαν στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μετά τους Γιοάν Μπεναλούν, Πελέ και Λέο Μπονατίνι, η Νότιγχαμ Φόρεστ προχώρησε στην απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών, στην προσπάθεια που κάνει να ενισχυθεί, ώστε να εξασφαλίσει τον προβιβασμό στην Premier League. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ανακοίνωση την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών.

Ο ένας είναι ο 26χρονος Σουηδός διεθνής Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την AIK και ακολούθως έπαιξε σε Μπεσίκτας, Ανόβερο, Ντάρμσταντ. Ο δεύτερος είναι ο 27χρονος στόπερ από το Μάλι, Μόλα Βαγκ (φωτ.), ο οποίος υπέγραψε ως δανεικός από την Ουντινέζε, έχοντας περάσει από Καέν, Γρανάδα και Λέστερ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στην ένατη θέση της Championship, έχοντας συγκεντρώσει 42 βαθμούς μετά από 29 ματς. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών προσελήφθη στο πόστο του προπονητή ο Μάρτιν Ο'Νιλ, με βοηθό τον Ρόι Κιν. Τον απευθείας προβιβασμό στην Premier League εξασφαλίζουν οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας, ενώ στα Playoffs συμμετέχουν ο 3ος, ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ