ΝΟΡΙΤΣ

Νόριτς: Στον πάγκο Τζόλης και Γιαννούλης κόντρα στη Γουλβς

Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι
Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Ντιν Σμιθ και Μπρούνο Λαγκ για την αναμέτρηση της Νόριτς με τη Σαουθάμπτον στο Κάροου Ρόουντ. Στον πάγκο οι Τζόλης και Γιαννούλης για τους γηπεδούχους, βασικός ο Ζοζέ Σα.

Η Νόριτς των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη υποδέχονται τη Γουλβς (27/11, 17:00 COSMOTE Sport 7 και Live SPORT24) του Ζοζέ Σα στο Κάροου Ρόουντ για την 13η αγωνιστική της Premier League.

Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές θα καθίσουν και αυτή τη φορά στον πάγκο, όπως και στο ντεμπούτο του νυν τεχνικού των καναρινιών. Για τους φιλοξενούμενους βασικός θα είναι ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ζοζέ Σα.

Νόριτς: Κρουλ, Άαρονς, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Γουίλιαμς, Νόρμαν, ΜακΛίν, Γκίλμουρ, Ρασίτσα, Σαργκέντ, Πούκι.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΟΡΙΤΣ THE PREMIER GREEKS ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ