ΝΟΡΙΤΣ

Ο Μπίλι Γκίλμουρ δέχθηκε ομοφοβική επίθεση, η Λίβερπουλ καταδικάζει τους οπαδούς της

Ο Μπίλι Γκίλμουρ με την εθνική Σκωτίας στο Euro 2020
Ο Μπίλι Γκίλμουρ με την εθνική Σκωτίας στο Euro 2020 © 2021 CARL RECINE / REUTERS POOL / AP IMAGES

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση της Νόριτς με τη Λίβερπουλ, καθώς ο ποδοσφαιριστής των "καναρινιών" Μπίλι Γκίλμουρ δέχθηκε ομοφοβική επίθεση από φίλους των "Reds", με τη διοίκηση να καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια.

Η αναμέτρηση της Νόριτς με τη Λίβερπουλ μπορεί να είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τους Έλληνες φιλάθλους, λόγω των Τσιμίκα, Γιαννούλη και Τζόλη, ωστόσο ένα ακόμα άσχημο περιστατικό μαγνήτισε τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κοινού.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, μια μερίδα οπαδών της Λίβερπουλ, τραγουδούσαν ομοφοβικά συνθήματα, βάζοντας στο στόχαστρο τον νεαρό μέσο της Νόριτς, Μπίλι Γκίλμπουρ.

Η Λίβερπουλ τοποθετήθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της κατά του συγκεκριμένου περιστατικού αναφέροντας προς τους φιλάθλους που έκαναν τις κραυγές τα εξής: "Το σύνθημα είναι προσβλητικό και ακτάλληλο, ένα μήνυμα που επαναλαμβανόμενα επικοινωνήσαμε μαζί με τους "Kop Outs".

"Παροτρύνουμε τους υποστηρικτές μας να θυμηθούνε τις αξίες του συλλόγου από τις οποίες δεν αποκλείεται κανένας και να αποφύγουμε να τις χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον".

TAGS ΝΟΡΙΤΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ