ΑΕΚ

"Νομίζει οτι είναι ο... Ροκφέλερ"

"Νομίζει οτι είναι ο... Ροκφέλερ"
Δημητριαδης

Ο Βασίλης Δημητριάδης στράφηκε εναντίον του Ντέμη Νικολαΐδη και του Άκη Ζήκου με δηλώσεις του

Όσον αφορά κάποιες επιλογές του Ντέμη Νικολαΐδη, ο πρώην διεθνής άσος της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος: "Εχω ενστάσεις για κάποια πράγματα που συμβαίνουν στην ΑΕΚ και ξεκινούν από τον πρόεδρο της, τον Ντέμη Νικολαίδη. Θέλετε να αναφερθώ στο θέμα του γηπέδου, στις βοηθητικές εγκαταστάσεις; Πριν από ενάμιση χρόνο έδειξαν κάτι μακέτες για τις βοηθητικές εγκαταστάσεις, υπάρχουν;" αναρωτήθηκε στις πρώτες του δηλώσεις στην "ΕΡΑ Σπορ".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Άκη Ζήκου σχετικά με τον αποκλεισμό της Ένωσης στο Κύπελλο: "Ηταν ατυχής η δήλωση του Ακη Ζήκου μετά το ματς με την Λάρισα. Δεν μπορείς να πανηγυρίζεις τη νίκη της ΑΕΚ της Λιλ μετά από 22 χρόνια και να μη τρέχει τίποτα που αποκλείστηκε η ομάδα από το Χαιδάρι. Ηταν λάθος αυτό που είπε ο Ακης, όπως και ο πρόεδρος. Εμένα σαν ποδοσφαιριστήμε χαλαρώνει. Αν δεν στεναχωριέσαι, αν δεν ζητάς συγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ, δεν πρέπει να φοράς της φανέλα της" τόνισε χαρακτηριστικά.

"Νομίζει οτι είναι ο... Ροκφέλερ"

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους οπαδούς της Ένωσης, ενώ τόνισε οτι ο Ντέμης Νικολαΐδης αδιαφορεί για την Ερασιτεχνική: "Ο μεγαλύτερος χορηγός της ΑΕΚ είναι ο κόσμος της, που πήρε 20.000 διαρκείας χωρίς καμία μεγάλη μεταγραφή. Εγώ θέλω πρώτη την ΑΕΚ. Ευχαριστούμε τον Ντέμη για ό,τι έχει κάνει, δεν λέμε να φύγει, αλλά θέλουμε να την κάνει πρωταθλήτρια.

Ο Νικολαίδης να μη λέει ψέμματα. Εχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια την ερασιτεχνική ΑΕΚ. Νομίζει ότι είναι ο Ροκφέλερ, που αποφασίζει για όλα; Στην ΑΕΚ υπάρχουν παίκτες, που λένε πως πάμε για πρωτάθλημα, όπως ο Λυμπερόπουλος".





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ