ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Νοκ άουτ ο Σαρμιέντο

Νοκ άουτ ο Σαρμιέντο
Σαρμιέντο

Ο Αργεντίνος μέσος της Ηλιούπολης δεν θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Αργεντίνος μέσος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και έτσι δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Βαζάκα. Όσον αφορά τον Νικολόπουλο θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας.
Αντίθετα, στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού θα είναι ο Αλημπάς, ο οποίος προπονείται κανονικά, αλλά και οι Παπαδημητρίου και Δημήτρης οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους.

Από εκεί και πέρα με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ηλιούπολη έκανε γνωστό πως δεν μπορεί να δώσει εισιτήρια στον ΟΦΗ για την κυριακάτικη αναμέτρηση λόγω παρέμβασης της Αστυνομικής διεύθυνσης Αθηνών και της ΕΕΠ Β’ και Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

« Μετά την δημοσιότητα που έλαβε η πρόθεση της ΠΑΕ Ηλιούπολη να διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους της ΠΑΕ ΟΦΗ και κατόπιν παρέμβασης της Αστυνομικής διεύθυνσης Αθηνών και της ΕΕΠ Β’ και Γ’ Εθνικής, είμαστε υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε:

1) Στην υπουργική απόφαση 4521/02,02,2010 στην οποία απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους των γηπεδούχων ΠΑΕ στις φιλοξενούμενες ΠΑΕ και στους συνδέσμους φιλάθλων τους για όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου Α’, Β’, Γ’ Εθνικής κατηγορίας μέχρι την λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2009/2010.

2) Στην ΕΕΠ Β’-Γ’ Εθνικής κατηγορίας με το υπ’ αριθμόν 29243/21.01.2010 έγγραφό της με το οποίο δεν συναινεί σε οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων ή διάθεση εισιτηρίων σε φιλοξενούμενες ΠΑΕ/ΤΑΠ.

3) Στην απόφαση που πάρθηκε την Τετάρτη 17/03/2010 στην σύσκεψη μεταξύ των δύο ομάδων, της αστυνομίας και της ΠΑΕ.

Σας ενημερώνουμε ότι για το συγκεκριμένο αγώνα έχουν τεθεί σε κυκλοφορία 1.200 εισιτήρια από τα οποία όσα περισσέψουν θα διατεθούν την Κυριακή από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι προθέσεις μας είναι να διεξαχθεί την Κυριακή μία ποδοσφαιρική εορτή μεταξύ του σωματείου μας και του ιστορικού σωματείου του ΟΦΗ».

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Δευτέρα 22/03 στις 19.00 την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Ρόδος.




















TAGS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ