ΡΟΔΟΣ

Νοκ άουτ ο Οξύζογλου

Νοκ άουτ ο Οξύζογλου
Οξύζογλου

Ο μέσος της Ρόδου θα μείνει εκτός δράσης για 1,5 μήνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ώμο

Ο μέσος των "πρασίνων" σε μια φάση στον αγώνα με τα "λιοντάρια", δέχθηκε ένα τάκλιν από πίσω και έπεσε άσχημα στο τερέν με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον ώμο του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη τριπλό κάταγμα κλείδας.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Οξύζογλου θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο 1,5 μήνα, ενώ την Τρίτη θα ζητήσει και μια δεύτερη γνώμη από γιατρό για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της Ρόδου προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, με όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανσερραϊκό να κάνουν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι να γυμνάζονται κανονικά.

Στην Ρόδο βρίσκεται από την Δευτέρα και ο Ζάρκο Λάζετιτς, ο οποίος επέστρεψε από την Σερβία, όπου έκανε αποθεραπεία για τις ενοχλήσεις που έχει στον αστράγαλο και αν όλα πάνε καλά θα είναι στην διάθεση του Ράινερ Μάουρερ για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας. Την Τρίτη τα «ελάφια» έχουν ρεπό και την Τετάρτη θα γίνει διπλή προπόνηση.

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε το Σάββατο 27/03 στις 15.00 την αναμέτρηση Εθνικός Αστέρας-Ολυμπιακός Βόλου.










TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ