ΡΟΔΟΣ

Μάουρερ: "Ήθελα να φύγω με φιλικό τρόπο"

Μάουρερ: "Ήθελα να φύγω με φιλικό τρόπο"
Μάουρερ

Για τις αναμνήσεις του από τον ΟΦΗ, τα χρήματα που του οφείλονται, αλλά και τη νέα του ομάδα την Ρόδο μίλησε ο Γερμανός τεχνικός

Ο Γερμανός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στον "Athletic Radio 104,2", λέγοντας μεταξύ άλλων πως η Ρόδος θα παραμείνει στην Β’ Εθνική και πως ο ΟΦΗ τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Ράινερ Μάουρερ στον Athletic Radio 104,2:

Για τις αναμνήσεις του από τον ΟΦΗ: " Μου αρέσει να θυμάμαι την παρουσία μου στον ΟΦΗ. Πέρασα πολύ όμορφα στο Ηράκλειο και την Κρήτη όταν εργαζόμουν στην ομάδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χρονικό διάστημα που βρισκόμουν στον ΟΦΗ. Έχω μόνο καλές στιγμές να θυμάμαι στον ΟΦΗ και την Κρήτη. Γενικά μπορώ να πω ότι η παρουσία μου στο Ηράκλειο αποτέλεσε μια πολύ καλή περίοδο για εμένα".

Για τον τρόπο με τον οποίον έφυγε από την ομάδα: " Ήθελα να φύγω από την ομάδα με φιλικό τρόπο μετά την απόφαση του κ. Βατσινά να αποχωρήσω. Μετά το τέλος της συνεργασίας μας, έμεινα στην Κρήτη για 10 ημέρες προκειμένου να βρεθεί λύση. Είχα αρκετά σχέδια για τον ΟΦΗ ώστε η ομάδα να πάει ψηλά στην βαθμολογία και να διεκδικήσει την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ".

Για τα χρήματα που του οφείλονται: " Η υπόθεση μου έχει πάει στην ΦΙΦΑ και από ότι γνωρίζω θα εκδικαστεί στα τέλη Απριλίου. Όμως θέλω να πω ότι προσπάθησα και μέσω Έλληνα δικηγόρου να βρεθεί λύση και να μην φτάσω σε αυτό το σημείο. Ήθελα να γίνει με φιλικό τρόπο όμως δεν μπόρεσα να συμφωνήσω με τον κ. Βατσινά. Δυστυχώς γιατί πραγματικά στενοχωριέμαι που η κατάσταση έχει φτάσει σε αυτό το σημείο".

Για τον ΟΦΗ: " Στενοχωρήθηκε πολύ όταν πληροφορήθηκα για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ. Πάντα ενημερωνόμουν για την ομάδα μέσα από το ίντερνετ. Κάθε μέρα ήθελα να μαθαίνω τα νέα της ομάδας και πραγματικά ήμουν πολύ στενοχωρημένος όταν το πληροφορήθηκα. Πάντως πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα πάρει την άνοδο το καλοκαίρι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα παίζει στην Σούπερ Λίγκ".

Για την φετινή πορεία του: " Από ότι γνωρίζω, ο στόχος που έχει θέσει ο ΟΦΗ είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκ. Έχει καλή ομάδα, καλούς ποδοσφαιριστές και διαθέτει όλες τις ικανότητες που χρειάζεται για να πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ".

Για την Ρόδο: " Η Ρόδος κάνει μια προσπάθεια και έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, αν και βρίσκομαι στην ομάδα μικρό χρονικό διάστημα. Δέχτηκα την πρόταση της Ρόδου γιατί εκτός από άλλους λόγους, βρισκόμουν εκτός πάγκων για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό το γεγονός με είχε κάνει τρελό. Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη, βρίσκεται στον σωστό δρόμο και πιστεύω ότι θα παραμείνουμε στην Β’ Εθνική".

Για την συνεργασία του με τον Φανούρη Βατσινά: " Δεν θέλω να πω κάτι για τον κ. Βατσινά. Αγαπάω πολύ τους Κρητικούς και θα είναι άδικο για αυτούς, να πω κάτι για αυτόν τον κύριο. Δεν θέλω να πω κάτι δημόσια αλλά θέλω να γνωρίζουν όλοι ότι η καρδιά μου χτυπάει με θετικό τρόπο για τους Κρητικούς φιλάθλους και τον ΟΦΗ".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, προβλήματα λόγω καρτών έχει να αντιμετωπίσει ο Γερμανός τεχνικός ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης της Ρόδου στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ράινερ Μάουρερ για το ματς με τα "λιοντάρια" δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους τιμωρημένους Ιράλα, Πρίπου και Λάζετιτς, ενώ οι Πελέκης και Βεργώνης θα εκτίσουν τις ποινές στους στα παιχνίδια με Κέρκυρα και Δόξα Δράμας αντίστοιχα.

Την Τρίτη οι "πράσινοι" είχαν ρεπό και την Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Πανσερραϊκό με διπλή προπόνηση.

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Δευτέρα 22/03 στις 19.00 την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Ρόδος.


























TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ