ΡΟΔΟΣ

Νοκ άουτ ο Λάζετιτς

Νοκ άουτ ο Λάζετιτς
λάζετιτς

Ο Σέρβος επιθετικός θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα παιχνίδια της Ρόδου, λόγω κάκωσης μηνίσκου και καρτών

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των "ελαφιών", Ράινερ Μάουρερ για τον αγώνα με την «Μαύρη Θύελλα» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζάρκο Λάζετιτς. Ο Σέρβος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στην προπόνηση της Τρίτης και από τις εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση μηνίσκου.
Έτσι ο Λάζετιτς θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ παράλληλα δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του (επτά κίτρινες κάρτες) στους αγώνες που ακολουθούν με Καλαμάτα και Πανσερραϊκό. Απών από την αναμέτρηση με την Καλαμάτα θα είναι και ο Γιώργος Καντιμοίρης λόγω τιμωρίας.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τον Αντώνη Παναγιωτόπουλο, τα αποτελέσματα της μαγνητικής (βγήκαν την Τρίτη) που έκανε την Παρασκευή δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει ένα μικροπρόβλημα στον προσαγωγό και θα δοκιμάσει την Τετάρτη να ξεκινήσει τρέξιμο. Αν όλα πάνε καλά τότε θα προπονηθεί την Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση θα προφυλαχθεί για να είναι έτοιμος στο ματς με τον Πανσερρραϊκό.

Ο Κάρλος Ζιλβάν προσπάθησε την Τρίτη να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις και αποχώρησε, ενώ δεν προπονήθηκε ο Ριγανάς ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από αμυγδαλίτιδα και την Τετάρτη θα προπονηθεί κανονικά.

Το πρόγραμμα της Τρίτης για την Ρόδο περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί οι «πράσινοι» έδωσαν βάρος στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ το απόγευμα δόθηκε έμφαση στη τακτική.

Ο Ράινερ Μάουρερ για το παιχνίδι της Κυριακής θα έχει στην διάθεσή του, τους Κόντη, Δανά, Πρίπου και Λουτσιάνο.

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV.
















TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ