CHAMPIONS LEAGUE

Νοκ-άουτ για τρεις μήνες ο Άσλεϊ Κόουλ

Νοκ-άουτ για τρεις μήνες ο Άσλεϊ Κόουλ
άσλεϊ κόουλ

"Σοκ" με Άσλεϊ Κόουλ που μένει τρεις μήνες εκτός δράσης. Βασικός στην εθνική Αγγλίας ο Μπριτζ με τον... Τέρι

Ο διεθνής αριστερός μπακ τραυματίστηκε στην χτεσινή αναμέτρηση με την Έβερτον σε μία διεκδίκηση με τον Λάντον Ντόνοβαν και απόψε ο σύλλογος του Λονδίνου επιβεβαίωσε πως ράγισε τον αριστερό αστράγαλό του.
Τρεις μήνες απουσίας σημαίνουν πως ουσιαστικά χάνει όλη την υπόλοιπη χρονιά, ενώ πλέον αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Αγγλίας.

Το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος είναι με την Γουΐγκαν στις 9 Μαΐου, ενώ και αν προλάβει να έχει επιστρέψει δεν θα είναι σε καλή κατάσταση και ίσως ο Φάμπιο Καπέλο να αναγκαστεί να μην τον πάρει στην Νότιο Αφρική.

Ενδεκάδα με Τέρι και Μπριτζ!

Ο τραυματισμός του Άσλεϊ Κόουλ σημαίνει πως βασικό αριστερό μπακ για την Αγγλία στο φιλικό με την Αίγυπτο στις 3 Μαρτίου θα είναι ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Γουέιν Μπριτζ.

Τότε θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντήσει τον Τζον Τέρι μετά τα όλα οσα έχουν γίνει με την προσωπική τους ζωή και μάλιστα θα χρειαστεί να συνεργαστούν και στην αμυντική γραμμή των "λιονταριών".

Και δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό να γίνει και στο Μουντιάλ, καθώς ακόμη και στην αποστολή να είναι ο Άσλεϊ Κόουλ, προερχόμενος από τραυματισμό ίσως βασικός να παραμείνει ο Μπριτζ.










TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ