ΑΕΚ

Νοκ-άουτ για 3 εβδομάδες ο Δέλλας!

Νοκ-άουτ για 3 εβδομάδες ο Δέλλας!
Δέλλας-αεκ

O Tραϊανός Δέλλας υπέστη θλάση στον αγώνα με τη Βέροια και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός των "κιτρινόμαυρων" υπέστη θλάση στον αγώνα της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου, με τη διοίκηση του Δικεφάλου να γνωστοποιεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την Κυριακή (13/1) ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Τραϊανός Δέλλας, υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα στο ΙΑΣΩ General και διαπιστώθηκε θλάση δευτέρου βαθμού στην έξω κεφαλή του δεξιού γαστροκνημίου.

Ο παίκτης υποβάλλεται σε αντιφλεγμονώδη και αντιοιδηματική αγωγή και από αύριο θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η αποχή του υπολογίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο "Κολοσσός" δεν θα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του -κατά πάσα πιθανότητα- στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, που είναι με Ατρόμητο (εκτός), Λεβαδειακό, Πανιώνιο (εντός) και Λάρισα (εκτός).

Το ανησυχητικό για την ομάδα του Σέρα Φερέρ είναι πως ο Παπασταθόπουλος δεν έχει ακόμα αναρρώσει μετά τον τραυματισμό του, κάτι που σημαίνει πως ο Ισπανός τεχνικός είναι αναγκασμένος να καταφύγει σε άλλες λύσεις για να καλύψει άμεσα το τεράστιο κενό που δημιουργείται στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Άλβες δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του, ενώ ο Ασκάρατε έχει αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι τώρα.









TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ