ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Νο 1 στόχος ο Μαβουμπά

Νο 1 στόχος ο Μαβουμπά
New Image

Ο Ρίο Μαβουμπά θα αποτελέσει το πρώτο μετεγγραφικό απόκτημα της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τη γαλλική Parisien

Μπορεί η παραίτηση Ντεσάμπ να έχει προκαλέσει αναστάτωση στους Τορινέζους, μιας και τα ονόματα που ερίζουν για την θέση στην άκρη του πάγκου του είναι πολλά και διάφορα, όμως αυτό δεν εμποδίζει τους διοικούντες των "μπιανκονέρι" νά έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στην ευρωπαϊκή αγορά, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία με τον Ρίο Μαβουμπά της Μπορντό.
Ο 23χρονος μέσος, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πολλά υποσχόμενους παίκτες του Σαμπιονά, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Γιρονδίνους μέχρι το 2009, παρόλα αυτά η γαλλική Parisien επισημαίνει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι ο νεαρός άσος (κοστολογείται γύρω στα 7 εκ.λίρες) έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους Τορινέζους, και το μόνο που απομένει είναι να δώσει το Ο.Κ και ο γαλλικός σύλλογος για να γίνει το... deal.

"Η Γιουβέντους είναι η ομάδα των ονείρων μου, αν και θα μου άρεσε επίσης να αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως η Άρσεναλ και η Ρεάλ Μαδρίτης", είχε δηλώσει πρόσφατα ο Μαβουμπά.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στο στόχαστρο της Γιουβέντους έχει μπει και ο μέσος της Λιόν, Αλού Ντιαρά (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2010), μετά όμως από την φυγή του Ουγιέ, με τον οποίο είχε κάκιστες σχέσεις, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει άποψη και να θέλει να παραμείνει στους πρωταθλητές Γαλλίας και τη νέα σεζόν.







TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ