EURO

Νίστελροϊ: "Να μην χάσουμε το μομέντουμ"

Νίστελροϊ: "Να μην χάσουμε το μομέντουμ"
Φαν Νιστελρόι

Ο σούπερ σταρ της Ολλανδίας δήλωσε ότι η ομάδα του θα επιδιώξει τη νίκη και στον αγώνα με τη Ρουμανία

Με την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης να έχει ήδη εξασφαλιστεί, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι δεν πρόκειται να κατεβάσει ταχύτητα ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και οι συμπαίκτες του στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ρουμανία, παρά τα όσα "περίεργα" έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την εν λόγω αναμέτρηση.
"Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια απέναντι σε Ιταλία και Γαλλία. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και δε θέλουμε να χάσουμε το μομέντουμ", δήλωσε ο Ολλανδός στράικερ αρνούμενος κατηγορηματικά τις... θεωρίες που θέλουν τους Οράνιε να χάνουν εσκεμμένα προκειμένου να αφήσουν εκτός συνέχειας Ιταλία και Γαλλία.

"Δε σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο, θα μπούμε στο παιχνίδι όπως κάνουμε πάντα. Με ξεκάθαρο στόχο καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Όπως είπα και νωρίτερα δε θέλουμε να χάσουμε το μομέντουμ", κατέληξε ο σούπερ σταρ των "μερένγκες" ο οποίος έχει ήδη χριστεί μία φορά σκόρερ μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών του Euro.


TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ