ΑΡΗΣ

"Νίπτουμε τας χείρας μας"

"Νίπτουμε τας χείρας μας"
Πανσερραϊκός - Αρης: Διακοπη INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση και τόνισε πως δεν φέρει ευθύνη για τους οπαδούς που θα μεταβούν στις Σέρρες, σε περίπτωση που το ματς του Πανσερραϊκού με τον Άρη συνεχιστεί την Κυριακή.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά την σημερινή διακοπή του αγώνα στις Σέρρες και παρότι σύμφωνα με τον ΚΑΠ ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί την επομένη την ίδια ώρα, θα ήθελε να επισημάνει τα παρακάτω:

" Οι συνθήκες διεξαγωγής της συνέχειας του αγώνα δεν είναι πλέον οι ίδιες. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν μπορεί να ελέγξει την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των φιλάθλων της με δεδομένο ότι δεν είναι δυνατόν να παραλάβει εκ νέου εισιτήρια. Επομένως σε περίπτωση κατά την οποία η Λίγκα και η Αστυνομία αποφασίσουν να συνεχιστεί αύριο το παιχνίδι, θα πρέπει να αναλάβουν και θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη για ότι θα συνεπάγεται η διεξαγωγή του παιχνιδιού υπό αυτές τις νέες διαμορφωθείσες συνθήκες.

Ζητούμε από την Αστυνομία να αποστείλει έγγραφο στην Λίγκα με το οποίο θα αναλαμβάνει την ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφαλή προσέλευση κι αποχώρηση των φιλάθλων στην περίπτωση που αυτό οριστεί για αύριο. Από την Λίγκα ζητάμε να δείξει την ίδια ευθιξία που έχει δείξει σε άλλες περιπτώσεις και ανέβαλε αγώνες για μεταγενέστερες ημερομηνίες παραδεχόμενη ότι συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ