ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Ο Μάικλ Άσλεϊ κατηγορεί την Αμάντα Στέιβλι για παραβίαση των όρων του δανείου για την εξαγορά της ομάδας

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ, Μάικλ Άσλεϊ
Ο πρώην ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ, Μάικλ Άσλεϊ Ⓒ 2015 SCOTT HEPPEL / AP IMAGES

Ο Μάικλ Άσλεϊ υπέβαλε μήνυση κατά της Αμάντα Στέιβλι, υψηλόβαθμου στελέχους της καινούργιας διοίκησης της Νιούκαστλ, για το γεγονός ότι η δεύτερη παραβίασε τους όρους του δανεισμού που είχαν συμφωνηθεί για την εξαγορά της ομάδας.

Σε δικαστικές περιπέτειες έμπλεξε η συνιδιοκτήτρια και διοικητικό στέλεχος της Νιούκαστλ, Αμάντα Στέιβλι, καθώς ο πρώην ιδιοκτήτης των "καρακαξών', Μάικλ Άσλεϊ κινείται δικαστικά εναντίον της, για την παραβίαση των όρων του δανείου που υπέβαλε ο ίδιος προς την Αμάντα Στέιβλι.

Συγκεκριμένα, ο Άσλεϊ τής δάνεισε 8.3 εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρωθεί η εξαγορά της Νιούκαστλ, από κοινού με το fund από τη Σαουδική Αραβία, ωστόσο υπέβαλε κάποια έγγραφα στο δικαστήριο του Λονδίνου, με τα οποία υποστηρίζει ότι έχουν προσβληθεί οι όροι του δανεισμού.

Μάλιστα η μήνυση έγινε και προς τον σύζυγό της, Μεχράντ Γκοντούσι, ο οποίος μπήκε εγγυητής στο συγκεκριμένο δάνειο, το οποίο επρόκειτο να καλύπτονταν σε βάθος διετίας. Οι δικηγόροι του Άσλεϊ υποστηρίζουν ότι η Στέιβλι πήρα δάνειο ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών από τους Reuben Brothers, προκειμένου να αγοράσει το 10% των μετοχών της Νιούκαστλ.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ