ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: O Έντι Χάου ενέκρινε Λόιντ-Κέλι και Ανταραμπιόγιο και προχωρούν οι διαπραγματεύσεις

Νιούκαστλ: O Έντι Χάου ενέκρινε Λόιντ-Κέλι και Ανταραμπιόγιο και προχωρούν οι διαπραγματεύσεις
(AP Photo/Martin Meissner) (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Η Νιούκαστλ επιχειρεί να κλείσει ως ελεύθερους δύο αμυντικούς από την Premier League μετά από την έγκριση του προπονητή της, ο οποίος θέλει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στα μετόπισθεν.

Μπορεί ακόμη να έχει περάσει ελάχιστος χρόνος από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όμως ο η Νιούκαστλ φαίνεται να είναι η πρώτη που μπαίνει στον "χορό" των μεταγραφών και μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει δύο παίκτες από την Premier League.

Οι Λόιντ-Κέλι και Ανταραμπιόγιο εγκρίθηκαν από τον Έντι Χάου και για αυτό τον λόγο οι "Καρακάξες" έχουν ξεκινήσει δυνατά τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να έρθουν και οι δύο αμυντικοί στην ομάδα ως ελεύθεροι. Εφόσον υπάρξει συμφωνία, τότε ο οικονομικός αντίκτυπος αυτών των μετακινήσεων θα είναι ανεπαίσθητος και ο σύλλογος δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα με τους κανόνες κέρδους και βιωσιμότητας της Premier League (PSR).

Ο Ανταραμπιόγιο αναμένεται να μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Φούλαμ στις 30 Ιουνίου και για αυτό αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Φέτος μέτρησε με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Όσον αφορά τον Λόιντ-Κέλι, ο Άγγλος αναμένεται την ίδια ημερομηνία να αποτελέσει παρελθόν από την Μπόρμουνθ με την οποία αγωνίστηκε την φετινή σεζόν επίσης 25 αγώνες.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ