ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Ο Έμερι στην κορυφή της λίστας, εναλλακτική ο Χάουι

Ο Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ
Ο Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Νιούκαστλ αναζητά το νέο της προπονητή και έχει καταλήξει στους Ουνάι Έμερι και Έντι Χάουι, με τον τεχνικό της Βιγιαρεάλ να είναι στην κορυφή της λίστας.

Η Νιούκαστλ συνεχίζει να βρίσκεται σε "σαφάρι" αναζήτησης νέου προπονητή. Οι καρακάξες έχουν λύσει τη συνεργασία τους με τον Στιβ Μπρους και έχουν τον Γκρέιμ Τζόουνς τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στον πάγκο για να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού.

Σύμφωνα με το Athletic, η λίστα της Νιούκαστλ έχει καταλήξει σε δύο ονόματα για να την επόμενη μέρα. Ο Έμερι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Ο Ισπανός έχει ακόμη συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ και έτσι η αγγλική ομάδα θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εάν οι δύο πλευρές τα βρουν στο συμβόλαιο, με τη Νιούκαστλ να σχεδιάζει να του προσφέρει τόσα, όσα λάμβανε όταν βρισκόταν στην Άρσεναλ. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται χωρίς να υπάρχει κάποια συμφωνία.

Ωστόσο, εάν ο Έμερι δεν συμφωνήσει, τότε η Νιούκαστλ θα στραφεί στην περίπτωση του Έντι Χάουι, με τον 53χρονο να παραμένει χωρίς ομάδα από το 2020, όταν αποχώρησε από την Μπόρνμουθ.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ