ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Φαβορί για τον πάγκο της ο Έμερι, σύμφωνα με γερμανικό Μέσο

Ο Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ σε αγώνα κόντρα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League | 29 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ σε αγώνα κόντρα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League | 29 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Στην αποκάλυψη πως ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι, είναι πλέον ο επικρατέστερος για να διαδεχτεί τον Στιβ Μπρους στην τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ προχώρησε γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός.

Η Νιούκαστλ μπήκε ήδη στην τρίτη εβδομάδα από τότε που έλυσε τη συνεργασία της με τον Στιβ Μπρους και έχει τον Γκρέιμ Τζόουνς στον πάγκο για να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού, με την αναζήτηση ενός μεγάλου ονόματος για να την κοουτσάρει να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αποκάλυψε ο γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός "Sport1", τις τελευταίες ώρες υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά στις σκέψεις των Σαουδαράβων ιδιοκτητών των καρακάξων, με τον Ουνάι Έμερι να έχει κερδίσει πάρα πολλούς πόντους και να έχει εκτοξευτεί στην κορυφή των προτιμήσεών τους ως το νέο αφεντικό των αποδυτηριών.

Υπάρχει βέβαια ένα "αγκάθι" και αυτό έχει να κάνει με το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Βιγιαρεάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με τη νέα πανίσχυση ιδιοκτησία της Νιούκαστλ ωστόσο να μοιάζει αποφασισμένη να καταβάλλει όλη την αποζημίωση που απαιτείται για να σπάσει τη συμφωνία του Ισπανου με την κάτοχο του Europa League.

Σε περίπτωση μάλιστα που οι ασπρόμαυροι του αγγλικού Βορρά δεν κάνουν πίσω και καταφέρουν να να κάνουν δικό τους τον 49χρόνο, τότε ο Έμερι θα επιστρέψει στην Premier League μετά την παρουσία του στον πάγκο της Άρσεναλ τη σεζόν 2018-19.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sunday Times", ένας από τους υποψηφίους που εξετάζει για τον πάγκο της η Νιούκαστλ είναι και ο Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ