ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νιόπλιας: "Πάμε να πάρουμε τον τίτλο"

Νιόπλιας: "Πάμε να πάρουμε τον τίτλο"
Νιόπλιας, Ιορδανίδης, Φωτόπουλος, Σισέ

"Πάμε να πάρουμε και μαθηματικά τον τίτλο" είπε ο Νιόπλιας στους παίκτες. Ανακοίνωση για επεισόδια

Νιόπλιας: "Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος"

Δύσκολη η επόμενη μέρα στην Παιανία μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο άπαντες κοιτούν την συνέχεια και το επόμενο ματς, αφού οι υποχρεώσεις συνεχίζονται με τους "πράσινους" την Τετάρτη να υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου hellas on line.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού", αλλά και ο βοηθός του Κριστόφ Βαζέχα, προκειμένου να αλλάξουν το βαρύ κλίμα στις τάξεις των παικτών μίλησαν στους παίκτες. Ο Κοζανίτης τεχνικός αναφορικά με την ήττα από τους "ερυθρόλευκους" τόνισε:

" Η ήττα από τον Ολυμπιακό, έφερε μια δύσκολη μέρα για όλους εμάς. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο αφού δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Δεν έχουμε τα περιθώρια όμως να στεκόμαστε σ' αυτό το ματς.

Είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και απομένουν τρεις αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος. Πάμε για το απόλυτο για να πάρουμε και μαθηματικά τον τίτλο. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω η ήττα αυτή

" είπε ο 45χρονος και αναφέρθηκε για το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το γεγονός να κατακτηθεί η νίκη για να μπουν οι βάσεις πρόκρισης στον τελικό, αφού και το Κύπελλο αποτελεί έναν από τους στόχους του συλλόγου.

Ενοχλήσεις και ο Λάζαρος

Στην προπόνηση της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν στο χθεσινό αγώνα με τον ΟΣΦΠ, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν κάνοντας εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σαριέγκι, Μαρίνος, Δάρλας καθώς και ο Χριστοδουλόπουλος λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στην έσω κεφαλή δεξιάς γαστροκνημίας. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επανενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων τις επόμενες ημέρες.

Ο Σπυρόπουλος έκανε θεραπεία ενώ ο Μαχλελής απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων του με την Εθνική Νέων. Στην σημερινή προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Golden Team Φέτσης και Stampolziev.

Χωρίς "Κάρα" στα Γιάννινα

Οπως αποφάσισε η τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού", ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο 45χρονος προπονητής έκρινε πως ο αρχηγός των "πράσινων" καλό θα ήταν να δώσει το παρών στο Περιστέρι και στο ματς με τον Ηρακλή, που δεν αποκλείεται να κρίνουν και την υπόθεση τίτλος και ίσως είναι λιγότερο κρίσιμος στα Ιωάννινα που δεν αποκλείεται να έχει το ματς πανηγυρικό χαρακτήρα.

Να τονίσουμε πως στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής θα απουσιάσουν λόγω καρτών τόσο ο Νίνης και Σαριέγκι.

Ανακοίνωση για την τραυματία από ΠΑΕ

Ανακοίνωση για την συμπεριφορά των οπαδών και την ρίψη των βεγγαλικών που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της άτυχης γυναίκας της ασφάλειας του ΟΑΚΑ, εξέδωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του χθεσινού derby. Δυστυχώς έχουμε φτάσει να θεωρείτε η ρίψη βεγγαλικών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα «δεδομένη» σε τέτοιο βαθμό ώστε να κρίνεται επιτυχής η διεξαγωγή ενός αγώνα αν δεν συμβεί κάτι χειρότερο πέραν αυτού.

Είναι όμως απαράδεκτο να απειλείται η σωματική ακεραιότητα ανθρώπων κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων. Τέτοια «δεδομένα» πρέπει να πάψουν να υφίστανται και αυτό είναι ευθύνη όλων όσων εμπλεκόμαστε θεσμικά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Σ’ ό, τι αφορά την γυναίκα που πήγε χθες στη δουλειά της στο ΟΑΚΑ και κατέληξε να τραυματιστεί σοβαρά, σαν Παναθηναϊκός έχουμε αναλάβει, ως ελάχιστη υποχρέωση, τη φροντίδα της από την πρώτη στιγμή, μέσω του γιατρού της ομάδας, κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα και του Α’ Αντιπροέδρου της Π.Α.Ε. κ. Αντώνη Αντωνιάδη . Θεωρούμε αυτονόητη τη δέσμευσή μας να είμαστε σαν ΠΑΕ δίπλα της σε ό, τι χρειαστεί."

Τα εισιτήρια με ΠΑΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τα σημεία της διάθεσης των εισιτηρίων του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την προσεχή Τετάρτη (17:00) για τον θεσμό του Κυπέλλου hellas on line.

" Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Τρίτη, 23 Μαρτίου, τα εισιτήρια του αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Hellas OnLine, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που θα διεξαχθεί στις 24/3/2010, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10€ έως 40€. Η διάθεσή τους θα γίνεται ως εξής:

Ημερομηνία 23-3-10, 24-3-10

Σημεία Διάθεσης Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4): 10:00-18:00, 10:00-13:00

Είσοδος Λ. Κύμης: -, 10:00-17:00

Σταθμός Ειρήνης (ΗΣΑΠ): -, 10:00-17:00

Β.Α. Είσοδος ΟΑΚΑ (από Λ. Κηφισίας): -, 14:00-17:00

Κατάστημα GreenTeam (Α.Παπανδρέου 27, Μαρούσι - πλησίον Mall): 10:00-21:00, -

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των €10 στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας, της Λ. Κύμης και Ειρήνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 – 17:30.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.



















"





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ