ΟΦΗ

Νιόπλιας: "Παιχνίδι... πιο παρωδία πεθαίνεις, χωρίς διαιτητή θα τα έβρισκαν καλύτερα οι παίκτες"

Ο Νίκος Νιόπλιας στη διάρκεια του φιλικού Βόλος - ΟΦΗ | 9 Αυγούστου 2022
Ο Νίκος Νιόπλιας στη διάρκεια του φιλικού Βόλος - ΟΦΗ | 9 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν αρκετά καυστικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού Βόλος - ΟΦΗ τόσο για το παιχνίδι όσο και για τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν αρκετά καυστικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού Βόλος - ΟΦΗ και την ήττα της ομάδας του με 2-1. Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε παρωδία το παιχνίδι ενώ για τον διαιτητή που έπαιξε ρόλο στο να υπάρχουν αρκετά νεύρα τόνισε πως οι παίκτες μεταξύ τους θα τα έβρισκαν καλύτερα.

"Ήταν πράγματι δυνατό φιλικό, να δώσω συγχαρητήρια στο Βόλο που έβαλε ένα γκολ παραπάνω από εμάς. Να πω για το παιχνίδι, τι να πω, πιο παρωδία πεθαίνεις. Έχω την εντύπωση, συγνώμη γιατί πρέπει να τα λέμε και αυτά, χωρίς διαιτητή θα τα βρίσκαμε καλύτερα οι παίκτες. Έχω αυτή την εντύπωση. Γιατί στην προπόνηση πάντα παίζουν έντεκα-έντεκα Να μαλώνουμε χωρίς λόγο δεν είναι δυνατόν. Σας έχω πει περιμένουμε μεταγραφές και η ομάδα στην κανονική διάρκεια θα είναι διαφορετική".

Δύο είναι στο Ηράκλειο;

"Δύο είναι στο Ηράκλειο και περιμένουμε σε θέσεις καλές που θα μας βοηθήσουην. Τα πρόσωπα δεν παίζουν ρόλο η ικανότητα παίζει. Μπορεί να έρθει ένας και να κάνει για δέκα, μπορεί να έρθουν οκτώ και να μην κάνει κανένας".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ