STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΟΦΗ 2-1: Πήρε τη νίκη και το τουρνουά η ομάδα της Μαγνησίας

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το 1-0 επί του ΟΦΗ σε φιλικό παιχνίδι | 9 Αυγούστο 2022
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το 1-0 επί του ΟΦΗ σε φιλικό παιχνίδι | 9 Αυγούστο 2022 EUROKINISSI

Ο Βόλος κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά "Φλόγα" και πήρε την πρώτη θέση σε ένα ματς που μόνο φιλικό δεν ήταν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και μετά το σκληρό μαρκάρισμα του Εσκοβάλ στον Τοράλ.

Ο Βόλος επικράτησε του ΟΦΗ με 2-1 στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά "Φλόγα" και πήρε την πρώτη θέση του τουρνουά σε ένα ματς που δεν ήταν καλό και δεν θύμισε φιλικό, ιδίως στα τελευταία λεπτά με το παιχνίδι να "χαλάει" μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Εσκοβάλ στον Τοράλ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Πάολο Φερνάντες να κάνει το σουτ και τον Σωτηρίου να αποκρούει εντυπωσιακά στο πρώτο δεκάλεπτο. Εν τέλει άνοιξα το σκορ με γκολ του Ισπανού στο 30' με δυνατό σουτ.

Ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει με τον Μπαλογιάννη αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 45' ο Βόλος διπλασίασε τα τέρματα του με τον Εσκοβάλ και αφού νωρίτερα η άμυνα του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστα την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και μείωσε σε 2-1 στο 54' λεπτό όταν μετά από ωραία κομπίνα, ο Γιουσέ έβγαλε την σέντρα με τον Διαμαντή με κεφαλιά να σκοράρει.

Στο 67' ο Εσκοβάλ έκανε ένα σκληρό φάουλ πάνω στον Τοράλ και υπήρχε αψιμαχία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάφων με τα "νεύρα" να παραμένουν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Ταχάο, Πίρινεν, Ροντρίγκο, Λυμπεράκη, Μπαριέντος, Ουενταόγκο, Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βερτ.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Ουές, Στάικος, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπουζούκης, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ