ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νιόπλιας: "Ετοιμοι με Ολυμπιακό"

Νιόπλιας: "Ετοιμοι με Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Νιόπλιας για την ευρεία νίκη στην κοζάνη και την εύκολη πρόκριση στο Κύπελλο. Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" υποστήριξε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμοι στο ματς με τον Ολυμπιακό. Παπαδόπουλος (τεχνικός Κοζάνης): "Ο ΠΑΟ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα"

Ετοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Παναθηναϊλός σύμφωνα με τον προπονητή του Νίκο Νιόπλια. Ο Κοζανίτης τεχνικός που βραβεύτηκε πριν το παιχνίδι με την τοπική ομάδα από τους γηπεδούχους.

"Ηταν μια δυνατή, καλή προπόνηση. Το σκορ τα λέει όλα. Θέλαμε να παίξουμε προσεκτικά από την αρχή γιατί το Κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο γίνονται εκπλήξεις. Ωστόσο, παίξαμε όπως έπρεπε" υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος.

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στην επιστροφή του Σίντνεϊ Γκοβού αλλά και την θετική παρουσία του Ορέστη Καρνέζη, αναφέροντας: "Είχαμε καλή λειτουργία στην άμυνα. Ολοι οι παίκτες έχουν θέση στην ομάδα, δεν το λέμε απλά για να το λέμε, αλλά επειδή ισχύει".

Τέλος όπως ήταν φυσικό υποστήριξε ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λέγοντας: "Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια παιχνίδια, είναι θέμα μέρας. Σίγουρα είμαστε στενοχωρημένοι από την ήττα με την ΑΕΚ, όμως δεν τελειώνει η ζωή και το ποδόσφαιρο με μία ήττα.

Θα είμαστε έτοιμοι από όλες τις πλευρές με τον Ολυμπιακό για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Τέλος, ο Κοζανίτης τεχνικός αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι απουσίες στοιχίζουν στην ομάδα και παράλληλα πως δεν υπάρχει άγχος, αναφέροντας:

" Δεν υπάρχει άγχος. Πάμε για να κερδίσουμε στο ντέρμπι. Αγωνία υπάρχει. Άλλο η αγωνία και άλλο το άγχος. Το σημαντικό είναι να επανέλθουν τα παιδιά. Αλλιώς ξεκινήσαμε το καλοκαίρι και αλλιώς παίζουμε τώρα.

Το μεσοεπιθετικό μας κομμάτι λείπει. Είμαστε μεγάλη ομάδα και και παίζουμε για να κερδίσουμε, για αυτό μας πονάνε αυτές οι απουσίες στα παιχνίδια μας".

Παπαδόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα"

Εγκωμιαστικά σχόλια για την ομάδα του Παναθηναϊκού από τον τεχνικό της Κοζάνης, Βασίλη Παπαδόπουλο. Ο τεχνικός των γηπεδούχων στις δηλώσεις που έκανε για το ματς αναγνώρισε την "δύναμη" του νταμπλούχου Παναθηναϊκού.

" Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, με πολύ μεγάλους παίκτες. Από το 15΄μέχρι το 60΄είχαμε μια καλή παρουσία. Αυτό το ματς ήταν μια γιορτή για εμάς και πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ