ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νιόπλιας: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Νιόπλιας: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος ο Νίκος Νιόπλιας μετά το ματς τόνισε πως δεν χωρούν δικαιολογίες και χαρακτηριστικά υπογράμμισε πως "έπεσαν οι ασφάλειες" στο διάστημα που η ομάδα του δεν αντέδρασε. Καντέ: "Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου". Μπουμσόνγκ: "Εχει δρόμο το πρωτάθλημα".

Δυσαρεστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του έδειξε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Νιόπλιας μετά την ισοπαλία με 2-2 στο "Ανθή Καραγιάννη".

Ο Κοζανίτης τεχνικός σε δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στο "νεκρό" διάστημα που οι παίκτες του δέχθηκαν δύο γκολ και τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Αναλυτικά όσα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νιόπλιας:

" Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία δικαιολογία για την εμφάνισή μας σήμερα. Έχω την εντύπωση ότι είμαστε μία έμπειρη ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Προηγηθήκαμε με 1-0 και μέχρι το 20΄ θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και με 2-0 και μετά νομίσαμε ότι όλα είχανε τελειώσει.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δίκαια προηγήθηκε η Καβάλα και μετά τρέχαμε. Πάλι καλά να λέμε που ήρθε ο βαθμός της ισοπαλίας αλλά δικαιολογίες μηδέν. Το έχω πει επανελλημένα. Ο στόχος μας κάθε φορά είναι η νίκη. Είναι η δεύτερη φορά που προηγούμαστε όπως και με την Ξάνθη και δεν διαχειριζόμαστε σωστά το παιχνίδι
".

Σε ερώτηση για την μη χρησιμοποίηση του Σιμάο είπε:
" Τι είναι ο Σιμάο; Αφού θέλαμε να κερδίσουμε. Το πρόβλημά μας ήταν ο Σιμάο; Θα μπορούσε να είχε γίνει και 3-1 το σκορ γιατί δώσαμε χώρους".

Για την εμφάνιση της ομάδας του μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη τόνισε:
" Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Είμαστε μία έμπειρη ομάδα και θα πρέπει να στεκόμαστε στα πόδια μας".

Για το αν περίμενε τόσο καλή την Καβάλα μετά τις εμφανίσεις της στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος σχολίασε:
" Η Καβάλα έχει πέντε καινούρια πρόσωπα και είναι φυσιολογικό να προσπαθεί να βρει τον ρυθμό της. Μετά το 20λεπτο τους δώσαμε να πιστέψουνε ότι μπορούνε να μας κερδίσουνε. Αντί να παίξουμε μπάλα κάναμε λάθη και ήρθε το 2-1 για την Καβάλα και τρέχαμε. Εμείς είμαστε μία έμπειρη ομάδα και θα πρέπει να διαχειριζόμαστε το αποτέλεσμα που έχουμε γιατί το είχαμε".

Για το αν ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα στην φυσική του κατάσταση και αν υπάρχει θέμα με τον γυμναστή της ομάδας σημείωσε:
" Δηλαδή ο γυμναστής της ομάδας είναι το Α και το Ω;".

Για το αν αισθάνεται ότι οι ποδοσφαιριστές του αισθάνονται στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος την πίεση της διατήρησης του τίτλου του πρωταθλητή υπογράμμισε:
" Πρέπει να είναι ικανοί. Άγχος δεν έχεις. Πίεση έχεις και πρέπει συνεχώς να παίζεις για την νίκη με μας μέχρι στιγμής να βρεθήκαμε δύο φορές μπροστά στο σκορ με Ξάνθη και Καβάλα και να μην την πήραμε. Για αυτό στο τέλος και πάλι καλά να λες".

Κι όσο για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου όπου τα δύο γκολ ήρθανε από κεφαλιές ενώ είχανε προηγηθεί δύο δοκάρια για την Καβάλα είπε:
" Υπάρχει προβληματισμός γιατί χρεωνόμαστε παίκτη με παίκτη. Αυτό ήταν και το πρόβλημα που συζητήσαμε και στο ημίχρονο. Δεν κάνουμε άμυνα ζώνης. Κάνουμε ατομικό μαρκάρισμα. Δύο φορές χτύπησε το καμπανάκι και την επόμενη φορά δεχθήκαμε γκολ".

Καντέ: "Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου"

Στην ανάλυση της εικόνας του Παναθηναϊκού και στο γεγονός ότι δεν σκέφτονταν την ήττα από την Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Σεντρίκ Καντέ. Ο Γάλλος αμυντικός που θεωρεί πως η ομάδα του πρέπει να βρει την ωριμότητα να "τελειώνει" τα ματς όταν παίρνει το προβάδισμα.

" Δεν είναι επιτυχία το γεγονός ότι ισοφαρίσαμε και πήραμε τον ένα βαθμό. Αν συγκρίνουμε την περσινή μας ισοπαλία με το ίδιο σκορ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά γιατί τώρα προηγηθήκαμε. Προηγηθήκαμε κάναμε κάποιες ευκαιρίες και μετά ανεξήγητα χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα και δείξαμε ότι δεν είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε τέτοιου είδους ματς, που παίρνουμε προβάδισμα.

Μέχρι το 20 ελέγχαμε απόλυτα το ματς και μετά δεν ξέρω πραγματικά τι έγινε. Αυτοί είχαν μια μεγάλη ευκαιρία σε ένα κόρνερ να σκοράρουν και θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη φάση χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας.

Πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να “σκοτώνουμε” τα παιχνίδια. Και όταν μας δίνεται η ευκαιρία να πετυχαίνουμε και δεύτερο γκολ για να είμαστε πιο ήρεμοι. Δεν το κάναμε τους δώσαμε τη δυνατότητα να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Πρέπει να βρούμε την ωριμότητα για να το κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια.
"

Ο αμυντικός του "τριφυλλιού" αναφέρθηκε στην συνέχεια λέγοντας πως πρέπει η ομάδα να δουλέψει για να φτάσει στην νίκη μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

" Δεν σκεφτόμασταν το παιχνίδι στο Καμπ Νόου. Νομίζω το αποδείξαμε με τον τρόπο που ξεκινήσαμε στο ματς αυτό με την Καβάλα. Ήταν εντελώς διαφορετικές αναμετρήσεις και ειδικά επειδή ο αντίπαλος δεν ήταν ίδιος. Εχουμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε και θα το κάνουμε. Το ματς με τον Πανιώνιο πλέον είναι πολύ σημαντικό.

Θα είναι το πρώτο στο ΟΑΚΑ με τους οπαδούς μας. Και πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτό που έγινε με την Καβάλα ήταν ένα ατύχημα. Για να αποδείξουμε σε όλους και στον κόσμο μας ότι είμαστε εδώ για να παλέψουμε και για αυτό το πρωτάθλημα. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου. Θεωρώ ότι θα τα πάμε πολύ καλά. Ίσως να χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα για να κάνουμε αυτά που πρέπει.
"

Μπουμσόνγκ: "Εχει δρόμο το πρωτάθλημα"

Εκτός από την άσχημη εικόνα του Παναθηναϊκού, ο Γάλλος αμυντικός Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αναφέρθηκε και στην κακή απόδοσή του προσωπικά. Σε ότι αφορά τις προβλέψεις του για την συνέχεια τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει δρόμο και δεν ανησυχεί.

" Δεν είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς γιατί περιμέναμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Υπήρχε μια κατάσταση πανικού μετά τα πρώτα 20 λεπτά, δεν είναι καλό που βρεθήκαμε με αυτόν τον τρόπο πίσω στο σκορ, θα ήθελα κάτι διαφορετικό.

Αυτό έκρινε τον αγώνα. Δεν ανησυχώ, έχει δρόμο το πρωτάθλημα και χρόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά πρέπει να μάθουμε από αυτό το πάθημα. Κάναμε κάποια λάθη από τα οποία πρέπει να μάθουμε. Δεν είναι καλό αποτέλεσμα αλλά θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας και τη δική μου.
"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ