ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νιόπλιας: "Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές"

Νιόπλιας: "Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές"
νιοπλιας προπονηση

"Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές" είπε ο Νίκος Νιόπλιας στους παίκτες του. Το μυαλό πλέον στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ατομικό πάλι ο Νίνης. Στην Λισσαβόνα οι Κατσουράνης, Καραγκούνης

Νιόπλιας: "Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές"

Χαμόγελα, ικανοποίηση αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία κυριαρχούσε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και την Παιανία την επομένη του αγώνα με τον Αρη και παρά την "λευκή ισοπαλία". Η βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο αυξήθηκε στο +8 και άπαντες θεωρούν πως το πρωτάθλημα είναι προ των πυλών.

Ο 45χρονος τεχνικός των "πράσινων" μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας από την μία ευχαρίστησε τους παίκτες του για την αγωνιστική εικόνα που έδειξαν στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ενώ έστειλε και μήνυμα αυτοσυγκράτησης ενόψει συνέχειας.

" Συγχαρητήρια γιατί παίξατε πάρα πολύ καλά κόντρα στον Αρη ακόμα και αν δεν κερδίσατε. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος, γιατί κάνατε όλα όσα είπαμε, είχατε πάθος και συγκέντρωση και δεν αφήσατε τον αντίπαλο να σας πιέσει.

Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν μας έκανε ούτε μια ευκαιρία ο αντίπαλος. Είχαμε απέναντι μας την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και όμως δεν την αφήσαμε να φανεί και μάλιστα μέσα στο γήπεδό της

", υποστήριξε ο Ελληνας προπονητής.

Ο Νίκος Νιόπλιας γνωρίζοντας πως υπολοίπονται ακόμα 11 ματς, κράτησε χαμηλούς τους τόνους και έστειλε σαφές μήνυμα:

" Εχουμε πάρει μεγάλη βαθμολογική διαφορά αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου, μόνο να συνεχίσουμε όπως τώρα. Να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα να μας πλησιάσουν οι αντίπαλοι μας" είπε ο 45χρονος και έδωσε το σύνθημα για το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, λέγοντας: "Πλέον κοιτάμε την ΑΕΚ, ώστε να επανέρθουμε στις νίκες".

Ατομικό ο Νίνης, στην Λισσαβόνα οι "Πορτογάλοι"

Αγωνιστικά, ο Νίκος Νιόπλιας στην προπόνηση της Δευτέρας είχε και πάλι προβλήματα. Από την μία την απουσία των Γιώργου Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη, οι οποίοι απουσίασαν δικαιολογημένα λόγω της συμμετοχής τους σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Λισσαβόνα -με ομάδα επιλέκτων άσων της Μπενφίκα κόντρα στην ομάδα των Ζιντάν και Ρονάλντο- για τη βοήθεια των σεισμόπληκτων της Αϊτής.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης μόνος του προπονήθηκε για άλλη μια μέρα ο Σωτήρης Νίνης. Ο νεαρός άσος, αν και ξεπέρασε το πρόβλημα της γαστρεντερίτιδας, συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική. Θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα την Τρίτη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Άντε Ρουκάβινα, στην προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που ξεκίνησαν το αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Αρη, να κάνουν θεραπεία. Οι υπόλοιποι αρχικά πραγματοποίησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, συνέχισαν με άσκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Golden Team Φέτσης, Φουσού, Σταμπολζίεφ και Ραντοβάνοβιτς.

Η εικόνα πρωταθλητή και το κέρδος Νιόπλια

Το Sport24.gr αναλύει την εικόνα πρωταθλητή που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο καυτό "Κλεάνθης Βικελίδης" και το κέρδος που είχε από την εμφάνιση των "πράσινων" με τον Αρη ο τεχνικός του "τριφυλλιού" Νίκος Νιόπλιας.























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ