ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χριστοδουλόπουλος: "Έχει ακόμη πολύ δρόμο το πρωτάθλημα"

Χριστοδουλόπουλος: "Έχει ακόμη πολύ δρόμο το πρωτάθλημα"
Νέτο, Χριστοδουλόπουλος, Αρης, Παναθηναϊκός

Για την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων και τις αποφάσεις διαιτησίας μίλησαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: "Ποτέ δεν θα χτυπούσα αντίπαλό μου επίτηδες"

Για την φάση με τον τραυματισμό του Χαβίτο σε μια ενέργεια πριν σουτάρει προς την εστία του Σηφάκη μίλησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που αναφέρθηκε και για την συνέχεια στην κούρσα του πρωταθλήματος.

" Βάζω το χέρι για να προστατέψω την μπάλα. Η κάρτα που έχω δεχθεί είναι αστεία και δεν στα χρόνια που αγωνίζομαι δεν έχω δώσει δείγματα γραφής ότι θέλω να χτυπήσω αντίπαλο. Ο παίκτης του Άρη χτύπησε στο χέρι. Ποτέ δεν θα χτυπούσα αντίπαλό μου επίτηδες. Ποτέ δεν θα το έκανα αυτό", κι όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος: " Έχει ακόμη πολύ δρόμο."

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Δεν έχω κάνει πέναλτι"

Ο Βραζιλιάνος σταρ των "πράσινων" Ζιλμπέρτο Σίλβα που είχε δοκάρι μίλησε μετά το ματς για την φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι του Χαβίτο, λέγοντας: " Δεν έχω κάνει πέναλτι", ενώ για το παιχνίδι είπε: " Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι όπως το περιμέναμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και ατμόσφαιρα."

Κώστας Κατσουράνης: "Ανάλογες εμφανίσεις μας γεμίζουν αισιοδοξία"

Για την εικόνα του αγώνα αλλά και την θετική παρουσία του Αρη στο πρωτάθλημα μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης έξω από τα αποδυτήρια του "Κλεάνθης Βικελίδης".

" Ήμασταν ολοκληρωτικά καλύτεροι από τον Άρη. η μοναδική φάση του Άρη ήταν από οφ σάιντ. Εμείς ήμασταν κυρίαρχοι για 90'. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας αλλά όχι από το αποτέλεσμα.

Μας βοηθάνε ομάδες όπως ο Άρης που προσπαθούνε να παίξουνε ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω και προσπαθούμε και εμείς να παίξουμε. Κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο και μία δύσκολη έδρα.

Θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε ψάχνοντας και το γκολ που είναι αυτό που έχει σημασία. Ανάλογες εμφανίσεις μας γεμίζουν αισιοδοξία για την συνέχεια σε ένα παιχνίδι που παίζαμε με μας με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και έχοντας έναν προπονητή που κάνει πολύ καλή δουλειά



."

Χρήστος Αραβίδης: "Η ομάδα λειτουργεί καλά και αμυντικά"

Η βοήθεια που έχει προσφέρει η έλευση Κούπερ στην καλή εικόνα τόσο της επίθεσης όσο και της άμυνας είναι ένα γεγονός που επεσήμανε ο Αραβίδης στις δηλώσεις του.

" Ο Άρης πάει για νίκη σε κάθε αγώνα. Μπορεί να μην είδαμε ένα τεχνικό παιχνίδι αλλά είχαμε την σημαντικότερη ευκαιρία για να κερδίσουμε. Σε μία φάση που δικαιούμασταν να σκοράρουμε. Κοιτάμε μπροστά και πάμε για νίκη σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι έχουμε δείξει ότι η ομάδα λειτουργεί καλά και στον αμυντικό τομέα.

Ο Άρης είναι από την φύση του επιθετική ομάδα αλλά με την έλευση του Κούπερ έχουμε βελτιωθεί και στην άμυνα. Εμείς με τις εμφανίσεις μας και τις νίκες θα κοιτάξουμε να αντιμετωπίσουμε όποιον προσπαθήσει να κάνει κακό στην ομάδα

."

Φρανθίθκο Χαβίτο: "Τσιμπάω την μπάλα και με ανατρέπει"

Ηταν από τους καλύτερους παίκτες του Αρη και από τους πιο δραστήριους ο Ισπανός Χαβίτο, ο οποίος στις δηλώσεις του για το ματς με το "τριφύλλι" στάθηκε στην φάση της ανατροπής με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

" Θα σας πω ότι ακριβώς είπα και στον διαιτητή. Τσιμπάω την μπάλα και έρχεται και με ανατρέπει ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής. Τι άλλο να έκανα; Να πετάξω από πάνω του", και επανέλαβε: " Τσιμπάω την μπάλα και με ανατρέπει."

Για την φάση του τραυματισμού του με τον Χριστοδουλόπουλο υπογράμμισε: " Ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής μου είπε ότι προσπαθεί να προστατέψει την μπάλα αλλά το έκανε δύο φορές και του είπα ότι την επόμενη φορά θα το κάνω κι εγώ για να δούμε αν ο διαιτητής θα σφυρίξει πέναλτι."

Για το τελικό αποτέλεσμα σχολίασε: " Ικανοποιημένοι δεν είμαστε. Θα ήμασταν αν είχαμε κερδίσει τους τρεις βαθμούς αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο."

Κριστιάν Νασούτι:

Μετά την λήξη του ματς ο Κριστιάν Νασούτι χαρακτήρισε δίκαιη την "λευκή ισοπαλία" μεταξύ της ομάδας του και του "τριφυλλιού".

" Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι όταν δεν κερδίζουμε στην έδρα μας. Παρόλα αυτά θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω δίκαιο το αποτέλεσμα."



































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ