ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικοπολίδης: "Θέλω νταμπλ"

Νικοπολίδης: "Θέλω νταμπλ"
Νικοπολίδης

O Νικοπολίδης δηλώνει πως θέλει το ντάμπλ και εξηγεί το μυστικό για την απόκρουση των πέναλτι

Ο νούμερο ένα παίκτης του Ολυμπιακού, όχι μόνο στη φανέλα αλλά και στην απόδοση, παραχώρησε μια μίνι συνέντευξη στην εφημερίδα "Φως" και αναφέρθηκε τόσο για την ευκαιρία της χρονιάς, όσο και για το περιστατικό με τον Κονσεισάο. Τέλος δεν ξέχασε να αφήσει και κάποια καρφιά για άλλες... ομάδες που έπαιξαν στην Τούμπα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


- Για την... ευκαιρία της φετινής χρονιάς...


"Φέτος είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Γιατί τον Ολυμπιακό της Ευρώπης τον έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Και εγώ δεν μιλάω μόνο με Ολυμπιακούς, που λογικό είναι να αγαπάνε την ομάδα τους, όπως κι αν παίζει – και με τα καλά της και με τα κακά της. Συζητάω με πολύ κόσμο και εισπράττω ότι άπαντες αναγνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός στην Ευρώπη, ότι κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα για το πώς στέκεται ο Ολυμπιακός του Τσάμπιονς Λιγκ. Και είναι ευκαιρία να συνδυάσει μία τέτοια χρονιά στην Ευρώπη με πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα".



- Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ


"Εμείς με τον ΠΑΟΚ δεν τον πετύχαμε όπως τον πέτυχαν άλλοι. Δεν δώσαμε φιλικό. Άλλη ψυχολογία είχε ο ΠΑΟΚ μ’ εμάς. Διαφορετική ομάδα είναι τώρα. Αυτός ο Αργεντινός στα χαφ (Βερόν) τους έχει μαζέψει. Και άλλες μεταγραφές έκανε. Η ομάδα προερχόταν από σημαντικές νίκες, ο κόσμος ήταν δίπλα της. Άλλοι δεν βρήκαν έτσι τον ΠΑΟΚ".

"Δεν κερδίσαμε και χάσαμε την κορυφή. Μείναμε ουσιαστικά έναν πόντο πίσω. Και ίσως και τέσσερις πόντους, γιατί δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει στο παιχνίδι με την Καλαμαριά. Για εμένα τι να το κάνω; Την υστεροφημία μου την έχω. Έχω να θυμάμαι πολλά. Αυτό που θέλω είναι να πάρει ο Ολυμπιακός τον τίτλο, το νταμπλ. Και να παίξω και του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο κόλπο είμαστε ακόμη, παρότι παίζουμε όπως παίζουμε. Δεν έχουν απογοητευτεί, συνεχίζουμε, θεωρούμε πια ότι ως το τέλος θα πάρει έτσι και θα το πάρει όποιος έχει τα πιο γερά νεύρα".





- Για το επεισόδιο με τον Σέρζιο Κονσεϊσάο...


"Ο,τι έγινε, έγινε. Τελείωσε. Δεν ασχολούμαι. Από τη μεριά μου έκλεισε. Και από την πλευρά του ΠΑΟΚ το ίδιο. Ήρθαν ο Ζαγοράκης με τον Κονσεϊσάο, με βρήκαν και δώσαμε στο τέλος τα χέρια. Πάνω στα νεύρα είπαμε μια κουβέντα. Αυτά συμβαίνουν. Ποδόσφαιρο είναι, λες και μια κουβέντα. Πάντως, να τον έβρισα μετά την απόκρουση του πέναλτι, ούτε κατά διάνοια δεν έγινε κάτι τέτοιο. Αν τον είχα βρίσει, δεν θα μου απαντούσε;".



- Για τις αποκρούσεις στα πέναλτι...


"Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή σκέφτηκα να πέσω στην άλλη γωνία. Αλλά ποτέ δεν αλλάζεις την πετυχημένη συνταγή".



Δηλαδή, συγνώμη, είναι σαν να λες στον επόμενο να το σουτάρει στην άλλη γωνία.


"Που ξέρεις, μπορεί και να το είπα επίτηδες...!






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ