GREXIT

Νικολόπουλος: Οι απειλές, τα ερωτήματα και η στήριξη

Νικολόπουλος: Οι απειλές, τα ερωτήματα και η στήριξη

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, κατήγγειλε εις βάρος του απειλές μετά από εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή και παράλληλα είπε πως ο ίδιος και το Κόμμα του στηρίζουν το νομοσχέδιο.

Στο πλάι της Κυβέρνησης και του νέου αθλητικού νομοσχεδίου βρίσκεται ο Νίκος Νικολόπουλος, βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας από το Βήμα της Βουλής.

Κατήγγειλε εις βάρος του απειλές ύστερα από εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή και συνέχισε πως το ποδόσφαιρο με τη σημερινή μορφή του δεν μας αξίζει.

Ο ίδιος είπε πως το Κόμμα του στηρίζει τον Υπουργό και τον αγώνα του, ζητώντας του να επαναλάβει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη μετάφραση του νομοσχεδίου, συνεχίζοντας το ίδιο που είπαν οι Παύλος Χαϊκάλης και Τέρενς Κουίκ.

"Πως γίνεται να ηγούνται των ΠΑΕ άτομα που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικών οργανώσεων και αύριο ίσως καταλήξουν φυλακή;", διερωτήθηκε ακόμα, όπως και "πώς γίνεται οι ευρωπαϊκοί αγώνες να γίνονται σε γήπεδα - εκκλησίες και μέσα να γίνεται χαμός;",

Επιπροσθέτως, είπες πως χρειάζεται η κατάρτιση μιας τακτικής επιτροπής για την καταπολέμηση των φαινομένων βίας, η οποία θ' αρχίσει από την παιδεία και θα περιλαμβάνει την οργάνωση των ΠΑΕ και ότι η διαβούλευση έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και το νομοσχέδιο στηρίζεται από τον ελληνικό λαό, όμως θα κριθεί στην πράξη.

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ