ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νικόλ Σαραβάκου: "Σταματούν τον μπαμπά μου στο δρόμο, μου φαίνεται αστείο"

Ο Δημήτρης Σαραβάκος με την κόρη του, Νικόλ
Ο Δημήτρης Σαραβάκος με την κόρη του, Νικόλ PRINT SCREEN INSTAGRAM

Η κόρη του ζωντανού θρύλου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Σαραβάκου, Νικόλ, μίλησε στο MEGA και την εκπομπή "Ελένη" για τους γονείς της, αποκαλύπτοντας πως ο κόσμος σταματάει στον δρόμο τον μπαμπά της, κάτι που της φαίνεται αστείο.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον Παναθηναϊκό, αποτελεί έναν από τους ζωντανούς θρύλους της ομάδας και γεύτηκε τη μεγάλη αγάπη του κόσμου των Πράσινων, την οποία συνεχίζει να απολαμβάνει ακόμα και τώρα.

Όπως αποκάλυψε η κόρη του παλαίμαχου επιθετικού μιλώντας στην εκπομπή "Ελένη", ο κόσμος συνηθίζει να σταματάει τον 60χρονο στον δρόμο, κάτι που τόνισε πως της φαίνεται αστείο, καθώς για εκείνη είναι ο μπαμπάς της.

"Έχω βάσιμες υποψίες ότι η κολλητή μου με κάνει παρέα για να είναι κοντά στην μαμά μου. Ήξερα ότι ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν καλός. Η μαμά μου έγραφε στίχους και ήταν πολύ καλή σε αυτό που κάνει.

Σίγουρα στον δρόμο, κυρίως με τον μπαμπά μου, τον σταματούν και του λένε: "Μητσάρα". Είναι πολύ ωραίο, αλλά μου φαίνεται αστείο. Το ευχαριστιέμαι, γελάω. Δεν ξέρω από ποδόσφαιρο, μου αρέσει να βλέπω αγώνες από το γήπεδο. Το οφσάιντ δεν μπορώ να περιγράψω τι είναι. Και ο μπαμπάς μου και η μαμά μου είναι ταπεινοί και προσγειωμένοι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ