ΒΕΡΟΙΑ

Φιλική ισοπαλία στον Βόλο

Φιλική ισοπαλία στον Βόλο
INTIME SPORTS

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι στον Βόλο μεταξύ της Νίκης και της Βέροιας με σκορ 1-1.

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν η Νίκη Βόλου και η Βέροια στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το πλασέ του Κυριάκου στο 9΄ ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 74΄ με αυτογκόλ ο Μικριτσιάν.

Η Νίκη Βόλου στην πρώτη της ευκαιρία στο 9΄ άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Κυριάκου με τους γηπεδούχους να απείλησαν και πάλι στο 12΄ με το σουτ του Τάσιτς.

Η Βέροια έφθασε κοντά στο 1-1 στο 14΄ με τον Καρατζά να διώχνει πάνω από τη γραμμή την κοντινή προβολή του Μπαργκάν ενώ στο 17΄ η μπάλα από το κόρνερ του Κυριάκου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Στο 35΄ η μπάλα από το πλασέ του Μπαργκάν πέρασε λίγο άουτ στο τετ α τετ που είχε με τον Βούρα τον οποίο δεν μπόρεσε να νικήσει στο 39΄ ο Γεωργιάδης από πλάγια θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αμυντικοί της Βέροιας έδιωξαν σωτήρια το κοντινό πλασέ του Μικριτσιάν στο 65΄ για να έρθει η ισοφάριση στο 74΄ στην προσπάθεια του Μικριτσιάν να αποκρούσει την σέντρα του Παυλίδη και να διαμορφωθεί το τελικό 1-1.

Αυτό γιατί στο 89΄ από την επικίνδυνη σέντρα του Καρλίνος οι αμυντικοί της Νίκης Βόλου έδιωξαν σωτήρια προ των Παυλίδη και Μάνου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ