SUPER LEAGUE 2

Νίκη Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0: Ο Βλαχομήτρος έδωσε την πρώτη νίκη

Οι παίκτες της Νίκης Βόλου πανηγυρίζουν γκολ στη Super League 2
Οι παίκτες της Νίκης Βόλου πανηγυρίζουν γκολ στη Super League 2 INTIME SPORTS

Η Νίκη Βόλου πήρε την πρώτη της νίκη στη Super League 2 επικρατώντας 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Βλαχομήτρος στο 78ο λεπτό.

Η Νίκη Βόλου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη Super League 2 επικρατώντας 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας για την 4η αγωνιστική. Η ομάδα του Βόλου έφτασε τους έξι πόντους και δεν έχει ακόμη γνωρίσει ήττα. Η Αναγέννηση από την άλλη, έμεινε στους έξι βαθμούς χάνοντας το πρώτο της ματς.

Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα είχε στο 11ο λεπτό η Αναγέννηση με τον Γκίνη να αστοχεί από θέση τετ α τετ. Στο 37' οι γηπεδούχοι είχαν τη δική τους στιγμή με κεφαλιά του Τζοβάρα που έφυγε άουτ.

Το παιχνίδι παρέμεινε μοιρασμένο και στο δεύτερο μέρος, μέχρι και το 78ο λεπτό. Ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία του δεύτερου 45λεπτου οι γηπεδούχοι μπήκα μπροστά στο σκορ. Ο Βλαχομήτρος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Κάσσου για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Μπιανκόνι, ο οποίος είδε δύο κίτρινες κάρτες στο 85ο λεπτό, η δεύτερη για διαμαρτυρία. Το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε με τους Βολιώτες να παίρνουν τη νίκη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αλιατίδης, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Κάσσος, Μιράντα, Ροχάνο

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Λαρέα, Γκίνη, Λαγός, Πλέγας, Κουτσιανικούλης, Μπενγκόα, Μπιανκόνι

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ