ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκη των Νέων σε φιλικό με τον Λεβαδειακό

Νίκη των Νέων σε φιλικό με τον Λεβαδειακό

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (30/7) στην Λιβαδειά, η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης του Λεβαδειακού.

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, έδωσε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού το Σάββατο (30/7) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα, φυσιολογικά για τα δεδομένα της εποχής, δεν είχε σταθερή απόδοση σε όλο το παιχνίδι, όμως στην επανάληψη κατά διαστήματα απέδωσε ικανοποιητικό ποδόσφαιρο. Ο Λεβαδειακός μόλις στο 8' προηγήθηκε με τον Πόρη, αιφνιδιάζοντας τους Πειραιώτες.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν δοκάρι στο 15' με τον Κωστανάσιο, ενώ ο ίδιος παίκτης με σουτ μετά από σέντρα του Τζουμάκη ισοφάρισε σε 1-1 στο 31'. Ο Ολυμπιακός έχασε και δεύτερο πέναλτι στο 45' με τον Μπέτσα!

Στο 55ο λεπτό οι Πειραιώτες έφτασαν στην ανατροπή και πάλι με σκόρερ τον Κωστανάσιο, που εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Μπέτσα για το 2-1.

Στο 84' ο Καμπετσής με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ηλίας Λιόντος): Συνοδινός, Δαρδαμάνης, Δαρτσινής, Γεωργακόπουλος, Μερεντίτης, Σβέρκος, Ζιμπέρι, Μέσι, Μιτακίδης, Πόρης, Λαμσελάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Λύτρας, Παπαθεοδώρου, Φώτος, Βυθούλκας, Μύθης, Ματσότας, Γρηγοριάδης, Βήχος, Φάσσας, Καντάς, Σαραντίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Σκαφίδας, Μπέτσας, Τζουμάκης, Τόλι, Γιανναράκης, Χρήστου, Πανάγου, Κηπουρός, Τσιλίκης, Χατζηιωαννίδης, Κωστανάσιος / Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Τσιμπούκας, Ξύδας, Φουάσης, Πέιος, Μεγαρίτης, Βρουσάι, Καμπετσής, Βάρκας, Κιρτζιαλίδης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:

"Ήταν το πρώτο μας φιλικό και δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και θέλουμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα θέλει δουλειά και γι' αυτό κάνουμε τα φιλικά παιχνίδια και θα πάμε και για προετοιμασία στο Πήλιο".

* Στο φιλικό παιχνίδι έπαιξε για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Γιώργος Ξύδας. Ο νεαρός (19 ετών) επαγγελματίας που αποκτήθηκε από την Καλλονή την περασμένη αγωνιστική περίοδο, πέρασε ως αλλαγή στο 2ο ημίχρονο.

* Το απόγευμα της Κυριακής (31/7) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός θα δώσει νέο φιλικό αγώνα με την Κ-20 του Πανιωνίου.​​

Ευχές από το Δίκτυο Σχολών στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Με αναρτήσεις στα social media ευχήθηκαν στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει το Σάββατο 30/7 τα γενέθλια του, οι Σχολές του Δικτύου του Ολυμπιακού. Η πρώτη Σχολή που άνοιξε τον χορό των ευχών ήταν η Σχολή Σικάγο.

Παρά την διαφορά ώρας ο επικεφαλής της Σχολής, Γιάννης Κοσμάς ανάρτησε στις 06:00 ώρα Ελλάδος ένα κείμενο τόσο στο facebook όσο και στο instagram.

Νίκη των Νέων σε φιλικό με τον Λεβαδειακό

Τον χαρακτηρίζει μέντορα και ηγέτη και σημειώνει πως κατά την επίσκεψη της Σχολής τον Απρίλιο στην Ελλάδα έτυχε άριστης φιλοξενίας και θα είναι πάντα υποχρεωμένοι στον πρόεδρο του Ολυμπιακού για αυτά που προσφέρει στα παιδιά και στους γονείς στο Σικάγο.

Τονίζεται δε ιδιαίτερα ότι ο κ. Μαρινάκης έχει όραμα ενώ όλοι στο Σικάγο κατά την πρόσφατη επίσκεψη στην Ελλάδα κατάλαβαν πως είναι μέλη μιας παγκόσμιας οικογένειας, εκείνης του Ολυμπιακού.

Εκτός από το Σικάγο ευχές έστειλαν μέσω του facebook πολλές Σχολές του Δικτύου στην Ελλάδα.

Νίκη των Νέων σε φιλικό με τον Λεβαδειακό

Φιλικό με Ατρόμητο για την Κ-17

Φιλικό παιχνίδι με την Κ-17 του Ατρόμητου Αθηνών θα δώσει το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη η ομάδα των Εφήβων του Ολυμπιακού. Έως την έναρξη του Πρωταθλήματος Super League K-17, στις αρχές Σεπτεμβρίου, θ' ακολουθήσουν και άλλα δυνατά φιλικά παιχνίδια κυρίως με ομάδες της επαρχίας.

Νίκη των Νέων σε φιλικό με τον Λεβαδειακό
INTIME SPORTS

Η Σχολή Γλυφάδας στην τελετή λήξης του Summer Camp του Δήμου Γλυφάδας

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά και τους μεγάλους που συμμετείχαν στην τελετή λήξη του Summer Camp του Δήμου Γλυφάδας η οποία έλαβε χώρα προ ημερών στην Γ' Μαρίνα της πόλης. Το παρών στην τελετή έδωσαν εκπρόσωποι της νέας Σχολής του Ολυμπιακού στη Γλυφάδα, με επικεφαλής τον Διαμαντή Αθανασίου, αλλά και ο Λεόνε.

Η μασκότ του Ολυμπιακού μαζί με τα μέλη της Σχολής μας έκαναν την εμφάνιση τους στη γιορτή και ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους. Υπεύθυνος για το Summer Camp είναι ο Αντιδήμαρχος Γλυφάδας και παλιός μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Περικλής Δορκοφίκης.

Νίκη των Νέων σε φιλικό με τον Λεβαδειακό

Πρεμιέρα στις 22/8 για τη Σχολή Βούλας

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου ξεκινάει η ποδοσφαιρική χρονιά για την Σχολή του Ολυμπιακού στη Βούλα. Η Σχολή, που κάθε χρόνο αυξάνει τον αριθμό των παιδιών της αλλά και τις παροχές της προς τα παιδιά και τους γονείς, ξεκινάει πιο δυνατή από κάθε άλλη χρονιά έχοντας στόχο να ξεπεράσει την προηγούμενη επιτυχημένη σεζόν.

Στις 22/8 θ' αρχίσουν προπονήσεις τα τμήματα παμπαιδικό (γεν. 2004-2005), παιδικό (γεν. 2002-2003) και εφηβικό (γεν. 1999-2000-2001).Όλα τα υπόλοιπα τμήματα (γεν. 2006 και ύστερα) αρχίζουν την Δευτέρα 29/8.

Η Σχολή έχει ως έδρα το Star Club και οι επικεφαλής της Γεωργουδάκης και Γλύκας, έχουν σχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Για πληροφορίες: Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2114030455 & 6936878370 & [email protected]

Νίκη των Νέων σε φιλικό με τον Λεβαδειακό

Αρχίζουν τον Αύγουστο οι Κεντρικές Σχολές

Μέσα στον Αύγουστο θ' αρχίσουν να λειτουργούν για την περίοδο 2016-17 οι Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού. Οι Σχολές που βρίσκονταισε Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια συγκεντρώνουν κάθε χρόνο περισσότερα από 800 παιδιά τα οποία μαθαίνουν από τους κορυφαίους τα μυστικά του ποδοσφαίρου και πολλά εξ' αυτών συνεχίζουν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Η Διεύθυνση Σχολών ετοιμάζει για αυτή την περίοδο πολλές εκπλήξεις στα παιδιά ενώ οι παροχές κάθε χρόνο αυξάνουν και σε ποσότητα και σε ποιότητα. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την αγωνιστική περίοδο εκτός από τα Σεμινάρια Διατροφής και Ψυχολογίας στις Κεντρικές Σχολές έγιναν και εργομετρικές μετρήσεις.

Φυσικά τα παιδιά των Κεντρικών Σχολών ήρθαν και σ' επαφή με τα είδωλα τους, αφού τις Κεντρικές Σχολές επισκέφτηκαν ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες αλλά και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων και πολλές χρήσιμες λεπτομέρειες θ΄ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ