ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Νίκη για καλύτερη ψυχολογία

Νίκη για καλύτερη ψυχολογία
INTIME SPORTS

Ο Διαγόρας θέλει τη νίκη κόντρα στον Πιερικό το Σάββατο, προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία των παικτών, σύμφωνα με τον Πέτρο Ρουτζιέρη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Διαγόρα, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Πιερικό στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Οι "κυανέρυθροι" θέλουν τη νίκη, προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία των παικτών μετά τα άτυχα αποτελέσματα, αλλά και για να εξασφαλίσουν μια θέση στα πλέι οφ, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Πέτρο Ρουτζιέρη.

" Για μας είναι δύσκολο παιχνίδι όχι για αγωνιστικούς λόγους. Έχουμε αποδείξει πώς παίζουμε καλό ποδόσφαιρο με οποιονδήποτε αντίπαλο και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Δεν έχουμε όμως την κατάλληλη ψυχολογία μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Εκεί εστίασα ολόκληρη την εβδομάδα την προσπάθεια. Να ανεβάσω το ηθικό των παικτών και να τους διαμορφώσω την κατάλληλη ψυχολογία, ούτως ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

Ο Πιερικός καίγεται για βαθμούς, αφού η βαθμολογική του θέση δεν είναι καλή. Πιστεύω όμως πώς θα τα καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για την συνέχεια", είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Πέτρος Ρουτζιέρης δεν θα έχει στην διάθεσή του για την αναμέτρηση τους Πλάτανο, Προβατίδη και Σκόνδρα. Αντίθετα επιστρέφουν οι Ρέγιες, Ζλάτκοβιτς, Σαλαμαστράκης και Σπάρταλης.

Στην αποστολή του Διαγόρα είναι οι: Αγκιρίμπα, Γκούτμαν, Ρέγιες, Ταραχούλσκι, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πουλόπουλος, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ταμπάσης, Φράγκος, Χατζόπουλος, Χειμωνεττος και Χριστοφιλέας.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ