ΑΕΚ

Νίκη για καλές γιορτές και ηρεμία θέλει η ΑΕΚ με τον ΠΑΣ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 19.30 τον ΠΑΣ Γιάννινα, με στόχο ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε άπαντες να πάρουν ψυχολογία, να κάνουν καλές γιορτές και να πάρουν δύναμη για τον δύσκολο Δεκέμβρη. Ποια είναι τα πλάνα του Ζοζέ Μοράις.

Μετά την ισοπαλία στο Κύπελλο με την Λαμία, αλλά και τη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό, η Ένωση υποδέχεται σήμερα (19/12, 19:30) στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλοντας ακόμα μια νίκη, που θα της δώσει βαθμούς, αλλά και ψυχολογία.

Τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι δεν αρέσουν σε κανέναν και κυρίως στον Μοράις, ο οποίος θέλει να δει την ομάδα του ακόμα καλύτερη σε σχέση με το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό. Η εικόνα στην Λαμία δεν του άρεσε καθόλου και επιθυμεί πλέον οι παίκτες του να έχουν μια σταθερή παρουσία και να παίρνουν εύκολες νίκες.

Αυτό είναι το τελευταίο ματς της Ένωσης για το 2016, κάτι που σημαίνει ότι μια εύκολη νίκη θα δώσει σε όλους καλή ψυχολογία για τις γιορτές, ώστε να ξεκουραστούν, αλλά και να μπορούν να δουλέψουν καλύτερα, καθώς ο Ιανουάριος που έρχεται θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος.

Επιστροφή Μάνταλου, σταθερά με Πέκχαρτ

Ο Ζοζέ Μοράις δεν έχει σκοπό να κάνει αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου η ομάδα απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο. Με 4-3-3 έχει σκοπό να παρατάξει ξανά την ΑΕΚ ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος δεν θα κάνει αλλαγές, με εξαίρεση αυτή του Μάνταλου που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά την τιμωρία του.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπάρκας, με τους Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πέκχαρτ, με τους Πατίτο και Αραβίδη να αγωνίζονται στα φτερά.

Σχετικά τώρα με τη μεσαία γραμμή ο Σιμόες θα είναι ο κόφτης, ενώ ένας εκ των Γιόχανσον και Γαλανόπουλο θα δώσουν τη θέση τους στον Μάνταλο που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Να θυμίσουμε ότι εκτός λόγω τραυματισμών είναι οι Τσιγκρίνσκι και Μπακασέτας, ο οποίος προπονείται κανονικά με την ομάδα αλλά ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Πηγή: aek1924.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φουλάρει για Ανσαριφάρντ η ΑΕΚ
Ιδιαίτερα μαθήματα και 4-3-3
Αλλάζει ο “χάρτης” της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ