ΟΦΗ

Νέο βήμα προσέγγισης με ΟΦΗ

Νέο βήμα προσέγγισης με ΟΦΗ
Παπουτσάκης

Με το σύνθημα "Σεβασμός στο Κρητικό ποδόσφαιρο", έλαβε χώρα το γεύμα που διοργάνωσαν Εργοτέλης, ΟΦΗ

Στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων των δύο συλλόγων του Ηρακλείου, στην προσπάθεια που ξεκίνησε στις 13 του περασμένου Οκτωβρίου, Εργοτέλης και ΟΦΗ κάθισαν στο ίδιο τραπέζι χαράσσοντας μια νέα πορεία συνεργασίας. Ο Απόστολος Παπουτσάκης τόνισε: " Το ξεκίνημα για τη βελτίωση την σχέσεων του Εργοτέλη με τον ΟΦΗ έγινε επτά μήνες πριν, στην πρώτη συνάντηση, και με πολλή δουλειά και από τις δύο πλευρές έχει γίνει σημαντική πρόοδος. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός για το Κρητικό ποδόσφαιρο.

Από εδώ και πέρα θα έχουμε το σλόγκαν “σεβασμός στο Κρητικό ποδόσφαιρο”. Με την παρουσία και του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου κ. Τζώρτζογλου, καλούμε όλες τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις της Κρήτης να ακολουθήσουν αυτήν την προσπάθεια και αυτό το μήνυμα θα το μεταφέρουμε στη Super League".





Ακολούθως ο κ. Παπουτσάκης αντάλλαξε λάβαρα (που ανέγραφαν το παραπάνω σλόγκαν) και δώρα με τον ομόλογό του της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φανούρη Βατσινά, πριν ο τελευταίος πάρει το λόγο. "Πριν από επτά μήνες ήμασταν εδώ αλλά δεν κοιτούσε ο ένας τον άλλο, κοιτούσαμε τη θάλασσα. Πλέον έχουν γίνει βήματα προόδου και υπάρχουν καλές σχέσεις μεταξύ των δύο ΠΑΕ. Θα δώσουμε συνέχεια και στο μέλλον. Προχωράμε όλοι μαζί για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής. Ευχαριστώ τον Απόστολο Παπουτσάκη και τον Αντώνη Καράτζη για την πρωτοβουλία αυτή".



Οι δύο ΠΑΕ προσέφεραν αναμνηστικά δώρα σε όλους όσοι παραβρέθηκαν, ενώ μία μπάλα με τις υπογραφές των παικτών και των δύο ομάδων, δόθηκαν από τον Ντάνιελ Κένεντι στον Φανούρη Βατσινά και από τον Νίκο Κουνενάκη στον Απόστολο Παπουτσάκη. Η ΠΑΕ Εργοτέλης πρόσφερε άλλες δύο μπάλες με υπογραφές άλλων των ποδοσφαιριστών της, στη διοίκηση του ΟΦΗ, η οποία ανταπέδωσε με αναμνηστικά δώρα.
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ