ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Φιλική "πεντάρα" στην Επισκοπή

Φιλική "πεντάρα" στην Επισκοπή
Εργοτελης πανηγυρικο

Ο Εργοτέλης επικράτησε 5-1 στην Επισκοπή της τοπικής ομάδας, σε φιλικό αγώνα

Τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου πέτυχαν ο Γραμμόζης στο 16' με πέναλτι που κέρδισε ο Μπούντιμιρ (ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και αντικαταστάθηκε), ο Φραγκουλάκης στο 29' και στο 79' και ο Μαυρουδής στο 45' και στο 80'. Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Μπαξεβάνης στο 56'. Πριν από τον αγώνα, η ΕΠΣ Ρεθύμνου και η διοίκηση του ΑΟ Επισκοπής παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στους εκπροσώπους του Εργοτέλη, ενώ από την πλευρά του ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Γιάννης Δασκαλάκης, προσέφερε μία μπάλα και μία φανέλα του Εργοτέλη με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Κοέντας, Βελονάκης, Ξινομηλάκης, Δημητριάδης, Ροζάκης Γ. Λίτσκας, Σουμπασάκης, Μουρτζανός, Μιχελιδάκης, Εμρά, Μπαξεβάνης. Έπαιξαν και οι: Κελαϊδής Α., Κελαϊδής Ο., Αλέξης, Κολυβάκης, Μαγιάφας, Ροζάκης Ν., Κυριακάκης, Κουονένκο, Νενεδάκης, Καρπουζάκης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πόζα (46' Καβουσάκης), Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Τάσιτς, Γραμμόζης, Κεφαλούκος, Μάθις, Φραγκουλάκης, Κένεντι (57' Σαρρής), Μπούντιμιρ (20' Γιαλούσης), Βακουφτσής (14' Μαυρουδής).





TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ