ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο δικαστήριο με Εσιέν την Τετάρτη

Νέο δικαστήριο με Εσιέν την Τετάρτη
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Μίκαελ Εσιέν στο διαιτητικό δικαστήριο της Τετάρτης (23/5) με τον Γκανέζο να έχει κάνει καταγγελία για μια ακόμη δόση που δεν του έχει καταβληθεί.

Πριν δυο εβδομάδες περίπου ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών λόγω οφειλής του προς τον Μίκαελ Εσιέν ύψους 53.000 ευρώ. Τρεις μέρες αργότερα οι πράσινοι πλήρωσαν τον Γκανεζο και έτσι δεν οριστικοποιήθηκε η ποινή.

Τώρα πλέον οι ιθύνοντες του τριφυλλιού θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι με τον Γκανέζο μέσο στο διαιτητικό δικαστήριο σε μια συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη (23/5) στις 16:00 με τον Εσιέν να έχει κάνει μια ακόμη καταγγελία για μια δόση που δεν του έχει καταβληθεί, αυτή του Απριλίου με το ποσό να είναι 42.000 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Διαιτητικό Δικαστήριο (Τετάρτη 23/5, 16:00)

1.MICHALESSIEN- ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι αυτή τη φορά ακόμα και να γίνει η εκδίκαση την Τετάρτη και να βγει η ποινή αφαίρεσης βαθμών και πάλι το ποσό δεν είναι τεράστιο για να καταβληθεί ενώ πλέον μετά και την επικύρωση της βαθμολογίας της Super League ο Παναθηναϊκός θα έχει περισσότερο χρόνο στην διάθεση του για να πληρώσει τον Εσιέν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ