ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με 53.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός "γλιτώνει" από τον Εσιέν

Με 53.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός "γλιτώνει" από τον Εσιέν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάικλ Εσιέν δεν ζητά την εξόφληση όλου του ποσού και ο Παναθηναϊκός θα πάρει πίσω τους βαθμούς πληρώνοντας τις δόσεις Φεβρουαρίου και Μαρτίου.

Η νέα αφαίρεση βαθμών που επέβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό για τις οφειλές στον Μάικλ Εσιέν, επανέφερε τους πάντες στη σκληρή πραγματικότητα. Διότι μετά το MoU που υπέγραψαν ο Αλαφούζος και ο Πιεμπονγκσάντ έπνεε ένας άνεμος αισιοδοξίας...

Ωστόσο, η υπόθεση του Εσιέν δεν είναι τόσο δύσκολη για τον Παναθηναϊκό και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με την αντίστοιχη του Γενς Βέμερ. Επειδή ο Γερμανός απαιτούσε την ολική εξόφληση του, ενώ ο Γκανέζος με τη συγκεκριμένη προσφυγή, διεκδικεί τις δόσεις του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου.

Η ΠΑΕ οφείλει στον Εσιέν 42.000 ευρώ για τον Μάρτιο και 11.000 ευρώ από τον Φεβρουάριο, δηλαδή περίπου 53.000 ευρώ στο σύνολο. Πρόκειται για σχετικά μικρό ποσό που αναμένεται να το καταβάλλει άμεσα. Επιπλέον, στον Γκανέζο οφείλεται η δόση Απριλίου, για την οποία ήδη έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ (η υπόθεση θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα).

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών για να τα βρει με τον Εσιέν. Απομένει να διευκρινιστεί τι ισχύει μετά την παρέλευσή τους και αν δεν πληρώσει η ΠΑΕ, αφού πλέον δεν υπάρχει το δεύτερο περιθώριο επιπλέον πέντε εργάσιμων ημερών μετά από επίσημο παιχνίδι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ