ΑΕΚ

Νεντελτσιάρου: "Μισώ κάθε μορφή ρατσισμού"

Ο Ίονουτς Νεντελτσιάρου με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Ίονουτς Νεντελτσιάρου με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιονούς Νεντελτσιάρου προχώρησε στη διευκρινιστική δήλωση, τονίζοντας ότι απεχθάνεται κάθε μορφή ρατσισμού, τονίζοντας ότι είναι υποκριτικό να θεωρούμε ότι εκπληρώνουμε τις δράσεις μας κατά αυτού του φαινομένου, με το να γονατίζουμε πριν από κάθε παιχνίδι.

Ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου μετά την επικοινωνία με τον Παναγιώτη Κονέ, προχώρησε και στη διευκρινιστική δήλωση που "έταξε", καθώς με ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία απεικονίζει τον ίδιο με μια ταμπέλα που λέει "Κόκκινη Κάρτα στον ρατσισμό" λίγο πριν από την έναρξη ενός αγώνα με τη φανέλα της ΑΕΚ, ανέφερε ότι απεχθάνεται κάθε μορφή ρατσισμού.

Αντίθετα, ο 25χρονος Ρουμάνος στόπερ της ΑΕΚ τόνισε ότι δεν γονάτισε για το Black Lives Matter στη φιλική αναμέτρηση με την Αγγλία, καθώς θεωρεί ότι είναι υποκριτικό να δηλώνεις την εναντίωσή σου στον ρατσισμό με το να γονατίζει πριν από κάθε παιχνίδι και μάλιστα να το νιώθει σαν υποχρέωση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νεντελτσιάρου στην ανάρτησή του στο Instagram: "Από τότε που έμαθα ότι η άρνηση μου να γονατίσω στο φιλικό πριν από την αναμέτρηση της Αγγλίας με τη χώρα μου, προκάλεσε αρνητικά σχόλια που με πρόσβαλαν σαν άνθρωπο, θα ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ρατσιστής και εκτός του ότι μισώ όλους τους τύπου του ρατσισμού και των διακρίσεων, κάτι που αναγνωρίζουν όλοι όσοι με ξέρουν σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αλλά επίσης δεν αισθάνομαι ότι θα έπρεπε να το κάνω σαν απλή υποχρέωση".

"Η άποψή μου και η στάση μου σχετικά με τη ζωή είναι ότι τα μηνύματα τα οποία εμείς σαν μέλη της κοινωνίας θα έπρεπε να στέλνουμε ενάντια στο ρατσισμό θα έπρεπε να είναι πιο καθαρά και θα έπρεπε να έχουν να κάνουν με όλες τις εκδηλώσεις του ρατσισμού που βιώνουμε στην καθημερινή μας ζωή".

"Από τη δική μου οπτική γωνία είναι λιγάκι υποκριτικό να πιστεύουμε ότι ικανοποιούμε το καθήκον μας εναντίον του ρατσισμού, απλά υπακούοντας στη διαταγή του να γονατίζουμε".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ