ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγγλία - Ρουμανία: Νεντελτσεάρου και Στάντσιου δεν γονάτισαν για το Black Lives Matter

Ο Νεντελτσεάρου δεν γονάτισε για το BLM στο Αγγλία - Ρουμανία
Ο Νεντελτσεάρου δεν γονάτισε για το BLM στο Αγγλία - Ρουμανία GLOMEX PRINTSCREEN

Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου της ΑΕΚ και ο Νικολάε Στάντσιου της Σλάβια Πράγας δεν γονάτισαν για το Black Lives Matter πριν από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγγλία και Ρουμανία.

Η Αγγλία υποδέχθηκε τη Ρουμανία στο Μίντλεσμπρο στη πρόβα τζενεράλε τον Τριών Λιονταριών πριν από το Euro 2020. Όπως συνηθίζεται στην Αγγλία, αλλά και σε άλλες χώρες, οι παίκτες γονατίζουν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης για το Black Lives Matter.

Ωστόσο δύο παίκτες της Ρουμανίας δεν γονάτισαν. Ένας εξ αυτών ήταν ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου της ΑΕΚ, ενώ ο άλλος ήταν ο Νικολάε Στάντσιου της Σλάβια Πράγας. Κατά τη διάρκεια της ενέργειας κάποιοι χειροκρότησαν, ενώ οι περισσότεροι γιούχαραν.

"Το έκανα για να δείξω αλληλεγγύη στον Κουντέλα, τον συμπαίκτη μου στη Σλάβια Πράγας. Το είχα κάνει και στο ματς με την Άρσεναλ στο Europa League, μου φαίνεται φυσιολογικό.

Τιμωρήθηκε με 10 αγώνες χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, μόνο και μόνο επειδή κάποιος ισχυρίστηκε ότι εκείνος είπε μια συγκεκριμένη λέξη.

Για αυτό επέλεξα να μην γονατίσω, δεν πιστεύω ότι το να γονατίζεις είναι η λύση στο πρόβλημα", τόνισε στο φινάλε της αναμέτρησης ο Νικολάε Στάντσιου, όταν ρωτήθηκε για το κίνητρο πίσω από την ενέργειά του πριν από τη σέντρα που σήκωσε μεγάλο ντόρο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΓΓΛΙΑ EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ