ΑΕΚ

ΑΕΚ: Επικοινωνία Κονέ - Νεντελτσιάρου μετά από το φιλικό με την Αγγλία, ετοιμάζει διευκρινιστική δήλωση ο Ρουμάνος

ΑΕΚ: Επικοινωνία Κονέ - Νεντελτσιάρου μετά από το φιλικό με την Αγγλία, ετοιμάζει διευκρινιστική δήλωση ο Ρουμάνος
Ο Ρουμάνος αμυντικός της ΑΕΚ, Ιονούτ Νεντσελτσιάρου ΑΕΚ

Ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Κονέ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τους λόγους που δεν γονάτισε στο φιλικό με την Αγγλία, ενώ θα προβεί και σε προσωπική διευκρινιστική δήλωση.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κόνε, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου, μετά από το περιστατικό που συνέβη στο φιλικό της Ρουμανίας με την Αγγλία, όπου ο στόπερ της Ένωσης και ο Στάντσιου δεν γονάτισαν για το Black Lives Matter.

Ο Ρουμάνος στόπερ δήλωσε αιφνιδιασμένος από την αντίδραση που υπήρξε στην Ελλάδα, καθώς ο 25χρονος Ρουμάνος έχει συμμετάσχει σε αντιρατσιστικά κινήματα στην πατρίδα του.

Ο λόγος που δεν γονάτισε είναι γιατί θεωρεί ότι με το να γονατίσει δεν θα στείλει κάποιο ξεκάθαρο μήνυμα κατά του ρατσισμού. Ο ίδιος αναμένεται να κάνει διευκρινιστική δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα, διαφοροποιώντας τον εαυτό του από τον συμπαίκτη του, ο οποίος δεν γονάτισε για συμπαράσταση στον συμπαίκτη του στη Σλάβια Πράγας, Οντρέι Κουντέλα, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από δέκα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ