ΗΡΑΚΛΗΣ

Νέα συγνώμη του Μαρκές

Νέα συγνώμη του Μαρκές
μαρκες

Ο Φερνάντο Μάρκες τόνισε πως δεν το θέλει ο προπονητής της ομάδας, ζητώντας όμως συγνώμη για 2η φορά

Ουσιαστικά για το επεισόδιο που είχε το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του Ηρακλή με τον Ισπανό τεχνικό της ομάδας, Άνχελ Πεντράθα, εξαιτίας του ότι δεν τον είχε συμπεριλάβει στο βασικό σχήμα του παιχνιδιού της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Superleague με τον Πανσερραϊκό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.
"Πριν την έναρξη της σεζόν και της προετοιμασίας, υπήρξαν συζητήσεις για να αποδεσμευτώ από την ομάδα. Ο πρόεδρος με ήθελε στην ομάδα και προσπάθησε να με πείσει για να μείνω. Ήθελε να παίζω στην ομάδα και πίστευε στις δυνατότητες μου. Αυτή η πίστη του με κράτησε στον Ηρακλή. Ήθελα να συμμετάσχω στην ομάδα και πίστευα ότι θα μπορούσα να παίξω σε αυτήν", τόνισε αρχικά ο Μαρκές και πρόσθεσε:

"Από το πρώτο παιχνίδι όμως φάνηκε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν. Δεν θέλω να συνεχίσω στην ομάδα γιατί θέλω να πάω κάπου που να έχω μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Δεν υπάρχει περιθώριο ή δυνατότητα παραμονής μου στην ομάδα, γιατί υπήρξε μία αθέτηση της συμφωνία μεταξύ του προέδρου και εμού.

Ο πρόεδρος που υποσχέθηκε ότι θα παίζω. Ίσως δεν εξέφρασα σωστά την δυσαρέσκεια μου φεύγοντας από το ξενοδοχείο. Ήμουν έτοιμος να παίξω, άξιζα τον χρόνο συμμετοχής και δεν ξέρω γιατί δεν με χρησιμοποίησε ο προπονητής".





Ο Ισπανός τοποθετήθηκε και για την απόφαση του Άνχελ Πεντράθα να μην τον συμπεριλάβει στην βασική ενδεκάδα του παιχνιδιού της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό λέγοντας: "Κατάλαβα από την μη συμμετοχή μου στην ενδεκάδα ότι δεν θα έπαιζα, για αυτό και θέλω να φύγω από την ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω πρόβλημα με τον κόσμο ή ότι το κλίμα δεν είναι καλό στην ομάδα.

Δεν θα ήθελα με κανένα τρόπο να προσβάλλω τους συμπαίκτες μου, απλά ο πρόεδρος μου είχε πει ότι θα παίζω, ότι θα έχω μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Η απόφαση του προπονητή πρέπει να ακολουθείτε, αλλά ότι έγινε - έγινε και δεν μπορεί να αλλάξει".





Για την αντίδρασή του να φύγει από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή ο Μαρκές τόνισε ότι: "Γνωρίζω ότι έπραξα λάθος, αλλά δεν ήρθα στην Ελλάδα για να μην παίζω. Ήμουν πολύ ζεστός για να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα του Ηρακλή. Δεν σκέφτομαι να φύγω από την ομάδα, γιατί υπάρχει ένα συμβόλαιο.
Θα παραμείνω στην ομάδα και θα προπονούμαι. Σεβαστή είναι η απόφαση του προπονητή, αλλά είναι θέμα διοίκησης και την τελευταία λέξη θα την πει ο πρόεδρος της ομάδας, αφού έχω συμβόλαιο με αυτήν. Οφείλω μια συγνώμη στους συμπαίκτες μου.

Καταλαβαίνω ότι η απόφαση μου να φύγω από το ξενοδοχείο δεν ήταν σωστή. Δεν υπάρχει όμως σεβασμός από τον προπονητή προς το πρόσωπο μου, καθώς με έχει απομονώσει για μεγάλο διάστημα. Ζητώ μια συγνώμη και στον κόσμο που με ήθελε, με σεβάστηκε με στήριξε. Θα ήθελα να ανταποδώσω την αγάπη στον κόσμο, αλλά ο προπονητής δεν θα με χρησιμοποιούσε".






Σχετικά με το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό δήλωσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό με την ομάδα να είναι καλή. Έχει καλό υλικό και αυτό θα φανεί τις επόμενες αγωνιστικές. Στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε η ομάδα να ισοφαρίσει. Το ποδόσφαιρο όμως είναι ένα περίεργο παιχνίδι.

Ο Πανσερραϊκός έδειξε αξιόμαχος. Παρά την ήττα όμως δεν θα πρέπει να απογοητευτεί κανένας, καθώς η ομάδα έχει καλό υλικό",

για να καταλήξει: "Παρόλο που ο πρόεδρος μου έδειξε την συμπαράσταση, όπως και ο κόσμος, ωστόσο ο προπονητής φαίνεται πως με τις πράξεις του δεν με θέλει στην ομάδα".


TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ