ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Νέα προβλήματα για τον Παντέλη

Νέα προβλήματα για τον Παντέλη
INTIME SPORTS

Νοκ άουτ για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Θρασύβουλο τέθηκαν οι Γκίκας και Παπαζούδης

Δυσάρεστα ήταν τα νέα από την προπόνηση της Τετάρτης, για τον τεχνικό του Εθνικού Αστέρα, Νίκο Παντέλη, ο οποίος είδε δύο παίκτες του να βγαίνουν νοκ άουτ ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Θρασύβουλο.

Συγκεκριμένα, ο Γκίκας υπέστη θλάση στον προσαγωγό και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι θα μείνει μακριά από κάθε δραστηριότητα για ένα μήνα.

Επίσης, ο Παπαζούδης αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο άρχισε αμέσως θεραπεία, αλλά όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα χάσει, τόσο το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Θρασύβουλο, όσο και αυτό της ερχόμενης Τρίτης κόντρα στην Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αντίθετα, οι Παριανός και Βάσι, έδειξαν να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τους κράτησαν εκτός αποστολής στο τελευταίο παιχνίδι στην Λειβαδιά και έτσι θα είναι στην διάθεση του Νίκου Παντέλη για το ματς του Σαββάτου.

Επίσης, κανονικά προπονήθηκε ο Φραντζεσκί, που επέστρεψε από την Γαλλία, όπου βρέθηκε για οικογενειακή του υπόθεση και υπολογίζεται και αυτός για το παιχνίδι κόντρα στον Θρασύβουλο.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ