ΑΓΓΛΙΑ

Νέα "πόρτα" σε Γιουνάιτεντ για Φελαϊνί-Μπέινς

Νέα "πόρτα" σε Γιουνάιτεντ για Φελαϊνί-Μπέινς

Η Έβερτον απέρριψε νέα πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους Μαρουάν Φελαϊνί και Λέιτον Μπέινς. Ζήτησε να φύγει ο Βέλγος, θέλουν Γκάρεθ Μπάρι τα "ζαχαρωτά".

Νέα πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέρριψε η Έβερτον, η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει στο ρόστερ της τους δύο καλύτερους παίκτες της.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" μετά την αρχική πρόταση των 28 εκ. λιρών επέστρεψαν με βελτιωμένη πρόταση των 36 εκ. ευρώ, η οποία όμως είχε την ίδια τύχη.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει ξεκαθαρίσει πως δε θα ήθελε να χάσει κανέναν εκ των δύο με τη διοίκηση της Έβερτον να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος. Άξιο αναφοράς πως η Γιουνάιτεντ είχε κάνει και άλλη μία πρόταση για την απόκτηση μόνο του Μπέινς, η οποία επίσης απορρίφθηκε.

Από εκεί και πέρα, δημοσίευμα της "Daily Mail" αναφέρει πως ο Φελαϊνί ζήτησε από τον Μαρτίνεθ να φύγει από την Έβερτον. Ο 25χρονος δεν έχει καταθέσει αίτημα για μεταγραφή, αλλά κατέστησε σαφές στον Ισπανό πως επιθυμία του είναι να πάρει μεταγραφή.

Εν τω μεταξύ, ο τελευταίος για την περίπτωση του Τζέιμς ΜακΚάρθι της Γουίγκαν είπε: "Είχα κάποιες συζητήσεις, αλλά τίποτα φυσιολογικό". Παράλληλα, η Έβερτον κινείται για τον δανεισμό του Γκάρεθ Μπάρι, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ωστόσο, μεγάλο αγκάθι αποτελεί το συμβόλαιο του Άγγλου, ο οποίος αμείβεται με 125.000 λίρες την εβδομάδα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ