CHAMPIONS LEAGUE

Νέα ήττα για Λίβερπουλ,"Χ" στο Βελοντρόμ

Νέα ήττα για Λίβερπουλ,"Χ" στο Βελοντρόμ
λιβερπουλ-μαρσειγ

Η Λίβερπουλ έχασε στο "Ινονού" με 2-1 απο την Μπεσίκτας και βρίσκεται κοντά στον αποκλεισμό.

Μπεσίκτας-Λίβερπουλ 2-1

Πολύ κοντά στον αποκλεισμό βρίσκεται πλέον η περσινή φιναλίστ του Champions League, Λίβερπουλ καθώς γνώρισε νέα ήττα, αυτή την φορά απο την Μπεσίκτας στην Τουρκία με 2-1 και ακόμα δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης.

Οι Τούρκοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 13ο μόλις λεπτό, όταν ο Χίπια προσπάθησε να απομακρύνει σουτ του Σερντάρ Οζκάν όμως τελικά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Λίβερπουλ προσπάθησε να αντιδράσει έχασε αρκετές ευκαιρίες και τελικά το πλήρωσε, όταν στο 82' ο Μπόμπο έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, πέρασε τον Χίπια, μπήκε στην μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ και διπλασίασε το προβάδισμα για τους γηπεδούχους.

Η απάντηση ήταν άμεση απο τους παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ καθώς ο Τζέραρντ μείωσε για τους "ρεντς" σε 2-1 και απο εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε φωτιά.

Οι Άγγλοι βγήκαν μπροστά προκειμένου να ισοφαρίσουν όμως οι πάικτες της Μπεσίκτας κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σωστά στην ασφυκτική πίεση και πήραν την πρώτη τους νίκη στο φετινό Champions League.

Μετά την ήττα η Λίβερπουλ πλέον έπεσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό, ενώ η Μπεσίκτας πέρασε στην τρίτη θέση με τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων



Μπεσίκτας:
Χακάν Αρικάν, Σερντάρ Κουρτούλους (42΄ Κοράι Αβτσί), Αλί Ταντογκάν, Γκοκχάν Ζαν, Ιμπραϊμ Τοραμάν, Ιμπραϊμ Ουζουλμέζ, Σερντάρ Οζκάν, Σισέ, Τέλο, Ντελγκάδο (62΄ Ιγκουάιν), Μπόμπο (86΄ Ντιατά.

Λίβερπουλ: Ρέινα, Φίναν, Κάραγκερ, Χίπια (83΄ Κράουτς), Πέναντ (59΄ Μπεναγιούν), Μασεράνο (76΄ Λούκας Λέιβα), Τζέραρντ, Ρίισε, Βορονίν, Μπάμπελ, Κάιτ.

Διαιτητής: Κλάους Μπο Λάρσεν (Δανία)

Μαρσέιγ-Πόρτο 1-1

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μαρσέιγ έμεινε στην ισοπαλία με 1-1 με την Πόρτο στην Γαλλία. Οι "δράκοι" έκαναν ένα εκπληκτικό ξεκίνημα και είχαν δύο δοκάρια με τον Ραούλ Μεϊρέλες.

Απο εκεί και πέρα οι Γάλλοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και άνοιξαν το σκορ στο 69' με σκόρερ τον Νιάνγκ που απο κοντινή θέση δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Πορτογάλοι κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 80ο λεπτό ο Λισάντρο Λόπεζ κέρδισε πέναλτι, ο Λούτσο Γκονζάλες ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Παρά την ισοπαλία οι Γάλλοι παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς, ενώ η Πόρτο ακολουθεί με πέντε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:



Μαρσέιγ:
Μαντάντα, Μπονάρ, Ζουμπάρ, Φατί, Ζιβέ (68΄ Ταϊβο), Τσάνα, Σεϊρού, Βαλμπουένα, Ζέντεν (55΄ Αράς), Νιανγκ, Σισέ (88΄ Αγιου).

Πόρτο: Χέλτον, Στεπάνοφ, Μποσίνγκουα, Μπρούνο Άλβες, Πάουλο Ασουνσάο, Φουτσίλε, Λούτσο Γκονζάλες, Ραούλ Μεϊρέλες (72΄ Λεάντρο Λίμα), Καρέσμα, Μαριάνο Γκονζάλες (46΄ Χέλντερ Ποστίγκα), Λισάντρο Λόπες.

Διαιτητής: Μανουέλ Μεχούτο Γκονζάλεθ (Ισπανία)

Κίτρινες: Νιανγκ, Μαντάντα - Στεπάνοφ



































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ