ΗΡΑΚΛΗΣ

Νέα… φέσια στον Ηρακλή

SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Νέοι μπελάδες για την ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής για χρέη 70.000 ευρώ. Τι σημαίνει η απόφαση αυτή εν όψει της διαδικασίας αδειοδότησης.

Σαν την Λερναία Ύδρα είναι τα χρέη του Ηρακλή που ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο. Ο "γηραιός" εξόφλησε τον Μπουκουβάλα (περίπου 50.000 ευρώ) και πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς που του αφαιρέθηκαν από τη βαθμολογία έπειτα από απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου αλλά την Πέμπτη (6/4) προέκυψαν και άλλα χρέη.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε την μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής για να πληρωθούν χρέη στον ποδοσφαιριστή Παύλο Κυριακίδη και τις εταιρίες "Planet Europe Management Ltd" και "Α.Κ. Μπαρμποπουλος και σια ΒΕ.Τ.Τ. ξενοδοχειακες επιχειρησεις".

Οι συγκεκριμένες οφειλές που ήταν της τάξης των 70.000 ευρώ συνολικά εξοφλήθηκαν με χρήματα της εγγυητικής η οποία όμως, πρέπει εντός 15 ημερών να καλυφθεί αλλιώς ο Ηρακλής κινδυνεύει με πρόστιμο. Η συγκεκριμένη οφειλή λοιπόν, δεν επηρεάζει τον φάκελο της αδειοδότησης που έχει καταθέσει ο "γηραιός" στην ΕΠΟ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ