Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Νέα εποχή για Αστέρα Ρεθύμνου

Νέα εποχή για Αστέρα Ρεθύμνου
New Image

Νέα εποχή ανατέλλει για τον Αστέρα Ρεθύμνου έπειτα από την γενική συνέλευση και τη διεξαγωγή εκλογών

Το εννιαμελές συμβούλιο που αναδείχθηκε αποτελούν οι Σταύρος Ανδρεαδάκης, Γιώργος Βενιέρης, Ιωάννης Γαϊτάνης, Νικόλαος Κονταξάκης, Χαρίλαος Κλαψίνος, Νικόλαος Μαρκουλιδάκης, Κλέαρχος Μιχάλογλου, Νικόλαος Παπαδάκης, Πέτρος Τζανακάκης..
Η νεά διοίκηση θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα.

Α.Ε Μουζακίου

Ο Παναγιώτης Ταμπάκος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας. Ο Παναγιώτης Ταμπάκος βρίσκεται στον πάγκο τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως βοηθός προπονητής. Μετά από αυτή την εξέλιξη η διοίκηση της ομάδας θέλει νά διατηρήσει τον βασικό κορμό του έμψυχου δυναμικού.

Απόλλων Σμύρνης

Στην προσθήκη δύο παικτών προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης αφού ανακοίνωσε την απόκτηση των Στάθη Πανακούλα από τη Νίκη Βόλου και Δημήτρη Μητσόπουλου από τον Νηρέα Πάρου. Ο Πανακούλιας είναι 22ετών και έχει 61 συμμετοχές στην Γ΄Εθνική με Αθηναϊδα, Αναγέννηση Άρτας, Κεραυνό Κερατέας και Νίκη Βόλου. Παράλληλα στον Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Λαζανάς.

Ατρόμητος Λάππας

Ο Ανδρέας Ανδρούτσος, θα παραμείνει στον Ατρόμητο Λάππας, καθώς ο 25χρονος επιθετικός συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Ανδρέας Ανδρούτσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Παναχαϊκή, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιγιάλειος, Πατραϊκός, Βέροιας και Κρανιδίου.












TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ