Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Νέα διοίκηση στην Λαμία

Νέα διοίκηση στην Λαμία
λαμια

Με πρόεδρο τον Δημήτρη Αμουντζία συγκοτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της Λαμίας.

Τα μέλη του ΔΣ των "κυανόλευκων" είναι τα εξής: Αλέξης Αλεξίου(α' αντιπρόεδρος), Γιάννης Βλάχος(β' αντιπρόεδρος), Ευθύμης Τσούκαλος(γενικός γραμματέας), Περικλής Κοντέλας(ταμίας), Γιάννης Χαλβαντζής(α΄γενικός αρχηγός), Γιώργος Παπαδήμας(β' γενικός αρχηγός), Βασίλης Καλογερόπουλος(έφορος υλικού), Νίκος Τσιλάλης(υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και τύπου), ενώ μέλη της νέας διοίκησης είναι οι Βασίλης Τρέκλας και Θωμάς Κοσμάς. Νέος προπονητής της Λαμίας τη νέα σεζόν θα είναι ο Πέτρος Πανόπουλος.
Αχαϊκή

Με την φανέλα της Αχαϊκής θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Ανδρέας Χαλούλος και Χάρης Λαμπρόπουλος. Ο πρώτος είναι 22 ετών επιθετικός και ο δεύτερος 25 ετών και προέρχεται από τον Ολυμπιακό Αργοστολίου.

Ελπιδοφόρος

Δύο σημαντικά αποκτήματα πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Ελπιδοφόρος καθώς ανακοίνωσε τον Τάσο Στασινό και ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Γιώργου Καραγιώργη. Ο 23χρονος Τάσος Στασινός αγωνίστηκε πέρσι στον Βύζαντα Μεγάρων, ενώ ο 19χρονος Γιώργος Καραγιώργης αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και πέρσι φορούσε την φανέλα του Σαρωνικού.









TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ