ΙΩΝΙΚΟΣ

Nέα αρχή με Ξάνθη

Nέα αρχή με Ξάνθη
ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ

Χωρίς προβλήματα και με τους παίκτες να γυμνάζονται με ιδιαίτερη όρεξη συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιωνικού για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα

Ο Αλεξ Κάσερες και ο Γιώργος Γεωργούσης, οι οποίοι θα κοουτσάρουν την ομάδα στο ματς της Ξάνθης, έχουν ρίξει το βάρος τους κυρίως στην ψυχολογία και είναι γεγονός πως το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι πάρα πολύ καλό. Αλλωστε όλοι έχουν συνειδητοποιήσει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ιωνικός και πως δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για εφησυχασμό και βαθμολογικές απώλειες.

Τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τεχνικό επιτελείο του Ιωνικού είναι αυτά των Σωτήρχου και Πουλόπουλου, που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο δεύτερος δεν έχει και δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Ξάνθης, καθώς θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών.

Αύριο οι παίκτες του Ιωνικού θα προπονηθούν εκ νέου στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ξάνθη.



TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ