ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Αλ Ιτιχάντ: Συμφωνία με Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ναυάγησε του Βίτορ Περέιρα

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο στον αγώνα της Ρίβερ Πλεϊτ με την Μπόκα Τζούνιορς
Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο στον αγώνα της Ρίβερ Πλεϊτ με την Μπόκα Τζούνιορς © 2021 MARCOS BRINDICCI / AP IMAGES

Τον αντικαταστάτη του προσφάτως απολυθέντα Νούνο Εσπίριτο Σάντο φέρεται να βρήκε η Αλ Ιτιχάντ, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να έχει δώσει τα χέρια με τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο για συμβόλαιο συνεργασίας 18 μηνών με οψιόν ανανέωσης για επιπλέον 1,5 χρόνο.

Το επόμενο επιτυχημένο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα φαίνεται πως θα κληθεί να γράψει στη Σαουδική Αραβία ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο, με τον εμβληματικό πρώην τεχνικό της Ρίβερ Πλέιτ να επιστρέφει στους πάγκους μετά από διάλειμμα ενός έτους.

Σύμφωνα με το TyC Sports, η διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ έψαχνε τον αντικαταστάτη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο και τα στελέχη του σαουδαραβικού συλλόγου τον βρήκαν στο πρόσωπο του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, βγάζοντάς τον από την ανεργία του τελευταίου ενός χρόνου, όταν και έφυγε από τον πάγκο της Ρίβερ Πλέιτ στα τέλη του 2022.

Έκτοτε ο Αργεντινός προπονητής έχει απορρίψει πολλές προτάσεις συνεργασίας, μεταξύ των οποίων και της Μαρσέιγ. Η άρνηση του Ζουλιέν Λοπετέγκι στην πρόταση της Αλ Ιτιχάντ και οι συζητήσεις με τον Βίτορ Περέιρα που δεν τελεσφόρησαν του άνοιξαν τον δρόμο της πρόσληψης

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστική, όπως μεταδίδουν από την Αργεντινή, με τον Γκαγιάρδο να πετάει για τη χώρα της Μέσης Ανατολής, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας 18 μηνών με οψιόν ανανέωσης επιπλέον 1,5 έτους.

Στα οκτώ χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο του Μπουένος Άιρες, ο Αργεντινός κόουτς πανηγύρισε 13 τρόπαια, με σημαντικότερα τα 2 Copa Libertadores τις σεζόν 2014/2015 και 2017/2018.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ