ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ρίβερ: Συγκλονιστικές στιγμές στο αντίο του Γκαγιάρδο με κόσμο να κλαίει στις εξέδρες

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο
Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο Ⓒ 2022 GUSTAVO GARELLO/ ASSOCIATED PRESS

Οι οπαδοί της Ρίβερ επιφύλασσαν μία ανεπανάληπτη αποθέωση στον Μαρσέλο Γκαγιάρδο στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας έπειτα από 8 χρόνια, σε μία βραδιά που λύγισαν και οι πιο δυνατοί.

Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να χαρίσει μόνο ο αθλητισμός στον κόσμο. Μία τέτοια στιγμή εκτυλίχθηκε στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της Ρίβερ, με τον κόσμο της ομάδας να προσφέρει μία μοναδική, μία ανεπανάληπτη αποθέωση στον Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Ο 46χρονος τεχνικός ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μιγιονάρος και θα αποχωρήσει τον Δεκέμβριο έπειτα από 8 χρόνια και 9 τίτλους. Οι φίλοι της ομάδας λοιπόν δεν γινόταν να μην δείξουν την αγάπη τους για έναν άνθρωπο που έχει τιμήσει την ομάδα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Σε μία βραδιά που θα χρειαστούν χρόνια για να ξεχαστεί - και μάλλον πολύ δύσκολα θα ξεχαστεί - οι οπαδοί της Ρίβερ συγκίνησαν όλο τον κόσμο με τις αντιδράσεις τους και τα συνθήματά τους στον αγώνα με την Ροζάριο Σεντράλ (νίκη της δεύτερης με 1-2), κάνοντας τον Γκαγιάρδο να λυγίσει. Και δεν ήταν ο μόνος.

Τα τηλεοπτικά πλάνα έπιασαν παίκτες της Ρίβερ στο χορτάρι, αλλά και μεγάλους ανθρώπους και παιδιά να κλαίνει με λυγμούς στο αντίο του Γκαγιάρδο, ο οποίος ψάχνει μία νέα πρόκληση πλέον στην ζωή του, αφήνοντας την ομάδα που αγάπησε όσο καμία άλλη.

"Ευχαριστώ που μου δώσατε την καρδιά σας, θα μου λείψετε πολύ. Το δέσιμό μου με την Ρίβερ δεν είναι για έναν χρόνο ή για οχτώ χρόνια. Ο δεσμός μου με την Ρίβερ είναι για μία ζωή. Σας αγαπάω όλους και θα ξανασυναντηθούμε" είπε ο Γκαγιάρδο απευθυνόμενος στο κοινό της ομάδας, με τα λόγια να βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα του.

Δείτε το VIDEO με την αποθέωση του Αργεντινού και τις αντιδράσεις του κόσμου:

Δείτε το 10λεπτο VIDEO της Ρίβερ για χάρη του Γκαγιάρδο:

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ